Mit szóltok ehhez az autóhoz? Mindennapi használatra kellene.
2019. márc. 14. 01:27
1/18 anonim válasza:
azonnal vedd meg, csak ezjó napi használatra, ennél okosbban nem is dönthetnél
2/18 anonim válasza:
Még mindig xarul csinálod kedves troll, hónapok óta nem uncsi amúgy? Egy kérdés, egy link, olyan egyszerüen kiszurható. :D
3/18 anonim válasza:
csak most kimaradt a "mit szóltok a leendő autómhopz"
4/18 A kérdező kommentje:
De a kocsiról még senki nem írt.
2019. márc. 14. 05:24
5/18 anonim válasza:
Ha te vagy a Lumia930 , akkor vedd meg.
6/18 anonim válasza:
Enyem az első kommemt azt irtam hogy ez egy kiváló jármű napi hasznalatra es hogy ha ilyen kene csak ezt venném
7/18 anonim válasza:
Nem értem itt sokan mért vannak oda az ilyen öreg, lassan "nagykorú", sokat futott autókért... Ezt ráadásul még baromi ronda is. Ha engem kérdezel, eszembe nem jutna ilyet venni.
8/18 anonim válasza:
Elektromos ablakok közül csak egy működik, oka a szokásos 3000 Forintos klipsz törés. Akkor miért nem csináltatja meg? Ez olyan mint a működik a klíma, csak tölteni kell...
9/18 anonim válasza:
Báttya, én 600-é vettem tdi-t , és nem lett eddig szivó roller, de zavar, hogy leírja amit fönn is említettek, hogy 3000 forintos gond miatt nem megy az ablakok 3/4 része, mondd az eladónak csináltassa meg és megveszed , az a +3000 nem vág földhöz, hozzácsapod az árhoz.
10/18 anonim válasza:
Elképzelem, ahogy emberünk bújja a hahut és ha talál valami olcsót, akkor már linkeli is ide. Nagyon sekélyes élete lehet...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!