Szerintetek ez normális egy munkahelyen?
Szép estét mindenkinek!(hamár az enyém nem az)....
Hol is kezdjem?!Hát kezdem ott, hogy feketén dolgozok már a legeleje óta, tehát lassan 1 éve egy étteremben.12 órás műszakok vannak, ami valójában minden nap 13 óra.
Napi 2 ingyen étkezés, ami tök jól hangzik, de 10/9x napi egyszer sem tud leülni az ember enni, mert vagy rengeteg a meló, vagy a szakácsok húzzák a szájukat és nem csinálják meg a kaját, annak ellenére, hogy én minden nap elmegyek nekik boltba, ha megkérnek rá.De ez legyen az én bajom.Ma is 10ig dolgoztam volna, lett belőle 11, természetesen a túlórát sosem fizetik meg.A bérezés középszerű, talán egy kicsit jobb, nettó 380-400 ezer.Mindennapi a veszekedés, kiabálás és a kibeszélés az ember háta mögött.A kérdésem tehát inkább költői, hiszen a a választ a kérdésre én is tudom, ezért inkább azt kérdezem, hogy ti dolgoznátok ilyen munkahelyen?Hulla fáradtan éhesen hazaesni...Minden nap!!!!Rajta vagyok a változáson, és ha minden jól megy, akkor 2 hónapom van hátra itt.
Nem.
Valamint ez a kiesett éved majd a nyugdíjadban is megmutatkozik.
Hiábalesz több évtized múlva, akkor majd fogod a fejed.
Hapedig a 400 ezren felül a napi 2 étkezés JÁR, akkor addig nem mesz ki, míg meg nem kapod.
Valamint nem ugrasz ki nekik vásárolni.
A TB-d megvan?!
Ki fizeti?
A vállalkozó adózását is megkapirgálnám.
Hányan vannak bejelentve?
"Hát kezdem ott, hogy feketén dolgozok már a legeleje óta, tehát lassan 1 éve egy étteremben"
Kár is tovább olvasni, az ilyen birkák akik asszisztálnak az adócsaláshoz megérdemlik a sorsukat.
Én addig 1 másodpercet nem vagyok hajlandó dolgozni a munkáltatónak, ameddig a munkaszerződésben meg nem állapodtunk a munkámat illető részletekről és csak és kizárólag azt vagyok hajlandó és abban az időintervallumban végrehajtani ami a szerződésben szerepel, mert a 21. századot írjuk és nem a kommunizmusban élünk.
" mert a 21. századot írjuk és nem a kommunizmusban élünk." :)
Hát igen. A szocializmusban írott szerződés nélkül is betartották a munkaügyi előírásokat, tiszteletben tartották a dolgozók jogait.
"Szerintetek ez normális egy munkahelyen?"
Szerintem az nem normális, hogy képes voltál ilyen módon elvállalni egy munkát. Soha az életben nem dolgoznék feketén...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!