Ha havi 80 ezer ft az otthoni élet érdemesebb lenne albérletbe menni?
Autó tankolása hogy munkába járjak 40 ezer anyeméknak meg 40 ezer mert ott lakok. Ez így havi 80k es akkor még 70km ert vezetek egy nap.
Ennyiből már Újpesten lehet bérelni egy lepukkant szobát mindenestül olyan 100 ezerből meg is van.
Okosabb lenne külön élni? Tusfurdo meg fogkrémen kívül eddigis magamnak vettem mindent tehát jelentős többlet költséget nem lenne
Autó helyett országbérlet, a fele megvan.
Csavard le a fűtést a szobádban, jövő téltől tizessel kevesebb.
Amúgy 100-ért max egy szobát bérelsz Budapesten, ha a rezsit is belevesszük. Azaz a fürdőt, konyhát, nappalit veled együtt használja a tulaj és ha van, a családja is, alkalmazkodnod kell hozzá.
Nem gáz otthon lakni! 15 évesen elkerültem koliba, diploma óta albérlet, és bizony hiányoznak azok az évek.
Nem érdemes elköltözni csak emiatt.
Sokan cikinek tartják a mamahotelt, pedig szerintem amíg nincs az embernek párja és nem alapít családot, addig teljesen logikus megoldás. Szerintem az a legnagyobb hülyeség, mikor az ember ugyanabban a városban megy albérletbe, mikor a szülőknél is elférne.
Én 20 éves korom óta dolgozom, otthon éltem anyámékkal egészen 32 éves koromig. A rezsibe és a kajába természetesen beszálltam, a ruhát, ilyesmit magamnak vettem és közben gyűjtögettem. Aztán 30 évesen megismertem a feleségemet, 2 évig még a szüleimnél laktunk, aztán vettünk saját lakást.
Ha dacból elmegyek albérletbe, még mindig nem volna lakásom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!