Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Svájcban megérné nettó 1700...

Svájcban megérné nettó 1700 chf-ért ki menni havonta? Szállás kaja egészségbiztositás már le van vonva.

Figyelt kérdés
2024. febr. 7. 10:27
 1/5 anonim ***** válasza:
50%
Honnan tudjuk, hogy neked megérné-e? Nekem biztosan nem, de ezzel az információval mire mész?
2024. febr. 7. 10:58
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
Neked megeri? Az se mindegy h. mit kell melozni (mert peldaul szemetet szedni ennyiert megeri, de mondjuk szoftvert fejleszteni nem), milyen a szallas, kikkel leszel osszezarva.
2024. febr. 7. 11:44
 3/5 anonim ***** válasza:
Én nem mennék ennyiért, mert én kényelmesen élek itthon. De nem tudom a te helyzetedet...
2024. febr. 7. 11:58
 4/5 anonim ***** válasza:
ez Svájcban kb nulla, ha ott élni akarsz belőle amilyen árak vannak. Még Németországban is kevés lenne. Bár attól függ, ha otthon ülsz zombi üzemmódban vegetálva, akkor elég.
2024. febr. 8. 06:58
 5/5 anonim ***** válasza:

Fodrászhoz meg orvoshoz meg hazajársz? (az a biztosítas nem olyan ám)

1700 frank az lóf-t ér kint sajnos, ha szolgáltatásokról beszélünk.

2024. febr. 8. 18:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!