Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Mit tehetek ha nem utalja...

Hubajakab111000 kérdése:

Mit tehetek ha nem utalja vissza a pénzt?

Figyelt kérdés

Sziasztok, egy kicsit komplikált de hátha itt értelmes válaszokat kapok

Egy ismerősömnek utaltam 70 ezer forintot, de így részletenként, 4 részletben, először 15 ezret majd 20 ezret majd megint 20 ezret, végül még 15 ezret, nagyon azt igéri vissza adja, de már hetek óta igéri, hogy majd visszaadja de mindig mondd valamit, hogy miért nem tudja utalni, azota megint kért volna 10 ezret, de nem küldtem amig nem kapom vissza azt a 70 ezret, a kérdésem, hogy ezzel ha rendőrségre megyek csalás miatt van rá esély, hogy visszakapjam a pénzemet? Messenger beszélgetésen minden le van írva, ennyi bizonyitékom van

2024. jan. 14. 20:05
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
62%

Sz*ros 70 kilóról beszélünk ember. Mi az manapság? Lóf@sz pénz…

Ha Te magad is rászorulsz ilyen összegekre, akkor minek adod kölcsön? Nulla pénzügyi tudatosság…

Ha nincs “felesleges” pénzem, nem adok kölcsön senkinek.

Ha van felesleg, akkor vagy olyannak adom kölcsön aki biztos, hogy vissza adja, vagy olyannak aki esetében nem zavar, ha nem adja vissza.

Én is adtam nem rég munkatársnak pénzt “kölcsön”.

Első héten 2000 forintot kért, második héten 3000 forintot… Harmadik héten megint kért egy ezrest. Eltelt egy hónap, végig fel sem hozta a témát, hogy esetleg vissza adja. Aztán kért még 2000 forintot, megmondtam neki hogy nem haragszom, ha nem adja vissza az eddigi 6000 forintomat, de tőlem többé nem kap pénzt. Ennyiben maradtunk.

Végig úgy álltam hozzá ehhez a pénzhez, hogy nagy eséllyel nem fogom visszakapni. Tehát mégegyszer: csak olyan összeget adunk, amelynek hiánya nem fáj.

2024. jan. 15. 12:42
 12/12 anonim ***** válasza:

Ajandekba adtad, mi a kerdesed?

Azon meg hiaba lovagolsz, hogy utaltad.

2024. jan. 16. 02:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!