Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Mit tehetek, ha a diákmunkaszö...

Mit tehetek, ha a diákmunkaszövetkezet nem utalja a fizetésem?

Figyelt kérdés
Csak egy napot dolgoztam, még márciusban, de azóta sem kaptam meg érte a pénzt. A diákmunkaszövetkezetes mindenféle hülye indokkal leráz. Pl. nem tudott beazonosíítani, nem kapta meg az e-mailt, nem könyvelték le, stb. 10ezer Ft alatti összegről van szó. De már csak büszkeségből sem szeretném ráhagyni. Mit tehetek?
2010. máj. 5. 07:47
 1/7 anonim ***** válasza:
van szerződés?
2010. máj. 5. 08:27
 2/7 anonim ***** válasza:

szerződésnek lennie kell

hivd a központjukat

melyik ez?

2010. máj. 5. 08:40
 3/7 anonim ***** válasza:

én is valahogy így voltam, azt ígérték 23.áig fizetnek, nem tették, és 2 hónap múlva jött...

Most is lógnak még 7000 ft-tal, ha máj 23. áig nem jön én is elkezdek telefonálgatni.....

2010. máj. 5. 08:42
 4/7 A kérdező kommentje:

universitas.

én már többet nem telefonálgatok. nem csinálok hülyét magamból.

valami jogi megoldásra gondoltam.

fel lehet jelenteni a személyt? vagy munkaügy? hol kell ilyesmit bejelenteni?

2010. máj. 5. 13:14
 5/7 anonim ***** válasza:
20000 alatt nem
2010. máj. 5. 18:07
 6/7 anonim ***** válasza:
nem válaszoltál van-e megkötött aláírt szerződésed velük. anélkül semmit nem tudsz tenni.
2010. máj. 5. 18:44
 7/7 A kérdező kommentje:

elvileg van, de azt hiszem én nem kaptam belőle másolatot.

multinál dolgoztam, ők kifizették az universitasnak a pénzt. a csaj lopta el a szövetkezetnél.

2010. máj. 6. 17:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!