Hogyan lehet kitorni a mokuskerekbol?
Nem szulettem gazdag csaladba, nem nyertem a lotton, nem vagyok az atlagnal okosabb ember es nem is voltam jo tanulo. Viszont 6 eve dolgozom mar es egyszeruen elegem van a honaprol honapra elesbol, nyilvan tudom hogy legtobben most majd szidni fognak meg leszolni, hogy ok bizony mar 40 eve ezt csinaljak ne sajnaltassam magam stb.
En viszont ugy gondolom meg most kellene elkezdenem valamit, 26 eves vagyok meg eleg fiatal, hogy valamit elkezdjek, de nem tudom hol kellene kezdeni, de ezt egyszeruen nem szeretnem tovabb csinalni. Kulfoldon is gondolkoztam mar, de az is olyan, hogy igazabol ott egy fokkal jobb eleted lesz, de ugyanugy megszakadsz erte. Nem nem budos nekem a munka, miota vegeztem a sulival azota kemeny fizikai munkat vegzek es meg a fizetesemre sem lehet panasz, sokan orulnenek ennek(400ezer forint) de en tobbet szeretnek. Csak nehez belekezdeni, barmilyen otletet szivesen meghallgatok.
A 400 az nettó vagy bruttó?
Nettónak is elég gyenge, érthető, hogy nem jössz ki belőle.
Tanulsz
Megszöksz
Megszoksz
Ezek az opciok
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!