Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Van aki megvásárolta Benedek...

Van aki megvásárolta Benedek Trader FullTimeTrader kurzusát? Mi a vélemény róla? Megéri azt a 90k-t a tanfolyam?

Figyelt kérdés
Gondolkodom, hogy megvásároljam a srác kurzusát, de sokhelyen olvasok olyanokat, hogy átverés, ezzel csak ő kereshet pénzt és hasonló dolgokat. Van esetleg valakinek tapasztalata, hogy átad e 90k-ért érdemi hasznos tudástm, amivel ténylegesen pénzt lehet keresni?

2023. dec. 28. 21:23
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
60%

Előző, elég komoly tévképzeteid vannak a tőzsdei kereskedésről.

A sikeres traderek épp attól sikeresek, hogy meg sem próbálják kitalálni a jövőt, hisz tudják, az lehetetlen. Ők nézik a chartot, azon minden rajta van, ami szükséges a profitos kereskedéshez.

Amikor vételi jelet kapnak vásárolnak, eladási jel esetén eladnak. Kb. ennyi a story. Ehhez nem kell látni a jövőt. Elegendő csupán azt nézni, merre megy az árfolyam, s a kellő pillanatban reagálni a mozgására. A technikai elemzés segít abban, hogy a trader könnyebben felismerje a charton megjelenő vételi és eladási jeleket (szignálokat).

A technikai elemzés tanulható. Önállóbbaknak magánúton, hisz könyvekben, weboldalakon, youtube-on és másutt minden, ehhez szükséges anyag ingyenesen elérhető. Az ilyen képzések kicsit hatékonyabbak, hisz összeszedettebb, rendezettebb formában lehet jelen az információ, s vannak, akiknek mások segítségére van szükségük a tanuláshoz. Mindazonáltal, vannak olyan, kiváló képzések, melyek ingyenesen is elérhetőek.

Én nem fizetnék érte, de megértem azokat, akik igen (sokak számára a pénzért vásárolt tudás értékesebb, mint az, amihez ingyen jut hozzá), hisz ma már annyi rengeteg információ van jelen, hogy aki nem ért hozzá, nehezen tudja eldönteni, hogy melyik az, amelyik előre vinné az életét. Csak az a gond, hogy a fizetős képzésekre ez pont ugyanígy igaz.

jan. 10. 11:53
 12/16 anonim ***** válasza:
0%
Mi extra van a kurzusában, ami nincsen benne a youtube videójában?
jan. 10. 21:53
 13/16 anonim ***** válasza:
8%
Premium minosegen beszel a fizetozben
jan. 11. 05:49
 14/16 anonim ***** válasza:
60%

@13

Szóval, ha jól értem, akkor nem úgy, ahogy te írsz...

jan. 11. 10:44
 15/16 anonim ***** válasza:
58%

ma 11:33

Jó sötét lehetett, ha összetévesztetted a sajátoddal…

jan. 11. 12:10
 16/16 Karakó Roland válasza:
43%
Szia! Én benne vagyok Benedek csoportjába már egy ideje,nem az első ilyen csoport amire előfizetek,sajnos kb mindegyik egy nagy átbaszás és nagyon nehezen hiszi már el így az ember amit ezek a tőzsdés emberkék mondanak,de ő tényleg nagyon nagy tudást tud neked átadni mint tőzsdei mint emberi és pszichológiai téren, hogyha beleteszed a megfelelő energiát és kitartást, nem akarom őt fényezni meg semmi ilyesmi mindenkinek saját dolga hogy mire költ és mire nem, DE én véleményem szerint neki van a legjobb és legátláthatóbb kúrzusa egész magyarországon, egy nagyon értelmes és tanult emberről beszélünk, nagyon jól átlátja a piacot illetve minden dolgot ami amögött van, nem 1 diákja van aki már ebből él és megkell súgjam nem átlag ember módjára. Benedek tipikusan az az ember aki simán megcsinálhatná saját magának az életét és nem kéne neki foglalkoznia az ilyen emberekkel mint mi, de ő adni akar valamit nekünk a Magyar embereknek amit nem sok ember tud megadni ebben az országban. Nem kell nekem hinni én senkitse akarok meggyőzni arról hogy fizessen elő a kurzusára, de én megtettem anno és egyáltalán nem bántam meg, hogy kifizettem érte azt a pénzt.
febr. 5. 00:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!