Van aki megvásárolta Benedek Trader FullTimeTrader kurzusát? Mi a vélemény róla? Megéri azt a 90k-t a tanfolyam?
Előző, elég komoly tévképzeteid vannak a tőzsdei kereskedésről.
A sikeres traderek épp attól sikeresek, hogy meg sem próbálják kitalálni a jövőt, hisz tudják, az lehetetlen. Ők nézik a chartot, azon minden rajta van, ami szükséges a profitos kereskedéshez.
Amikor vételi jelet kapnak vásárolnak, eladási jel esetén eladnak. Kb. ennyi a story. Ehhez nem kell látni a jövőt. Elegendő csupán azt nézni, merre megy az árfolyam, s a kellő pillanatban reagálni a mozgására. A technikai elemzés segít abban, hogy a trader könnyebben felismerje a charton megjelenő vételi és eladási jeleket (szignálokat).
A technikai elemzés tanulható. Önállóbbaknak magánúton, hisz könyvekben, weboldalakon, youtube-on és másutt minden, ehhez szükséges anyag ingyenesen elérhető. Az ilyen képzések kicsit hatékonyabbak, hisz összeszedettebb, rendezettebb formában lehet jelen az információ, s vannak, akiknek mások segítségére van szükségük a tanuláshoz. Mindazonáltal, vannak olyan, kiváló képzések, melyek ingyenesen is elérhetőek.
Én nem fizetnék érte, de megértem azokat, akik igen (sokak számára a pénzért vásárolt tudás értékesebb, mint az, amihez ingyen jut hozzá), hisz ma már annyi rengeteg információ van jelen, hogy aki nem ért hozzá, nehezen tudja eldönteni, hogy melyik az, amelyik előre vinné az életét. Csak az a gond, hogy a fizetős képzésekre ez pont ugyanígy igaz.
@13
Szóval, ha jól értem, akkor nem úgy, ahogy te írsz...
ma 11:33
Jó sötét lehetett, ha összetévesztetted a sajátoddal…
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!