Tanfolyamot szeretnék tartani. Előadás lesz és gyakorlati része is van. Van olyan weboldal, ami konkrétan összefoglalja, mit, hol szükséges bejelentenem, tennem?
Figyelt kérdés
Köszönöm szépen.2023. okt. 3. 21:21
1/7 anonim válasza:
Nem. Kell egy adószám, ezt a NAV-val tudod megbeszélni. Ha a tevékenységhez nem kell képzettség, akkor csak ez kell. Adni kell számlát és azután adózni.
Más nem érdekli őket.
2/7 A kérdező kommentje:
E.v. vagyok. Nem szükséges képzettség hozzá, mert nem szakmát fogok megtanítani. Készségfejlesztés lesz elméletben, gyakorlatban. Online fogom küldeni a számlákat. Ezzel minden rendben. Nem szükséges ászf, gdpr, meg bejelentési kötelezettségem sem lesz sehova? Köszi.
2023. okt. 3. 22:29
3/7 anonim válasza:
Nem tudom, az a témájától függ. Ha megkaptad rá az e.v.-t, és ez annak a tevékenységnek a körében lesz, akkor szerintem nem. De hát kérdezd meg az önkormányzatot vagy a könyvelőt!
4/7 A kérdező kommentje:
Nem erre kaptam az e.v.-t Most fogom bejelenteni +a 855901: M.n.s. egyéb oktatást. Az Önkormin? Hol pontosabban? Köszi.
2023. okt. 3. 22:55
5/7 anonim válasza:
Esetleg iparkamara tud ebben még segíteni.
6/7 anonim válasza:
4: Nekünk a kerületi okmányirodában kell kiváltani az e.v.-t.
Az msn az nem végzettségköteles.
7/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm. Szép napot mindenkinek.
2023. okt. 17. 10:09
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!