Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Honnan tanuljak meg tőzsdézni?...

Honnan tanuljak meg tőzsdézni? Melyik tanfolyamot ajánljátok?

Figyelt kérdés

Nemrég kezdtem el tőzsdével foglalkozni, de még mindig sok minden van amit nem értek és szivesen befizetnék egy online tanfolyamra is, hogy jobban elsajátitsam. Tapasztalat híján félek, hogy átverésbe botlom mivel hallottam, hogy sok csaló is elad ilyeneket, az inormáció meg 0.

YouTuberól informálódtam eddig, valamennyit befeketettem osztalékfizető cégekbe, de kereskedni is szeretnék. Ha adnátok pár tippet, ahol ezt érthetően elmagyarázzák, tanítják, nagyon megköszönném.

26n

2023. okt. 31. 10:29
1 2 3 4
 1/34 anonim ***** válasza:
20%

Keress egy jóképű, korban hozzád illő (ahogy érzed) bróker fiút/férfit és kérd meg, hogy tanítson.

Mi amúgy a foglalkozásod? Csak érdeklődésképpen kérdezem.

2023. okt. 31. 10:54
 2/34 anonim ***** válasza:
Amúgy elismerésem, hogy nőként bele mersz vágni. Kapsz itt majd hideget, meleget a sok "tőzsdecápától", meg a tőzsde ellen ágáló károgóktól is.
2023. okt. 31. 11:00
 3/34 A kérdező kommentje:

Egy éve kamionozunk a párommal, négykezesben külföldön. Úgyhogy a jóképű brókerfiútól alkalmam se lenne tanulni 😅

Viszont amikor épp nem vezetek, szeretném hasznosan eltölteni az időt és reméltem online is megtudom tanulni a megfelelő helyekről.

2023. okt. 31. 11:03
 4/34 anonim ***** válasza:

Szerintem menj el ilyen befektetési tanácsadásokra.

Ott előbb utóbb belebotlasz valakibe.

Én az ingatlanokba hiszek.

2023. okt. 31. 11:05
 5/34 anonim ***** válasza:
35%

"Egy éve kamionozunk a párommal, négykezesben külföldön."

Ezt úgy kell érteni, hogy egymást váltjátok a volánnál, tehát folyamatosan tudtok haladni? Vagány csaj vagy! 😂

Kereskedéssel kapcsolatban saját véleményem: csak MOL és OTP, és figyeld az árfolyamokat, vegyél amikor olcsóbb és add el, amikor 10-15%-kal drágább. Ha veszteségbe fordul az árfolyam, akkor tartsd, 20%-kal lejjebb még vegyél hozzá.

A határidőzést, opciózást, meg a shortolást kezdőként kerüld.

2023. okt. 31. 11:14
 6/34 A kérdező kommentje:

Köszi!😅

Nem egyfolytában haladunk, megvan itt is a betartandó program, napi 9-9órát vezethetünk, utána 9 óra pihenő és hétvégén is állunk 1-2 napot. Naponta van legalább 4-5 órám/ vagy több, amit ki tudok használni.

5, köszi a tippeket! Viszont én azokat is megszeretném tanulni, hogy majd ne legyek kezdő😅 ehhez keresek anyagokat, aztán lehet nem jön be, de legalább megpróbáltam.

2023. okt. 31. 11:24
 7/34 anonim ***** válasza:
64%

Tanulj inkabb nyelveket.

Nehogy azt hidd hogy a toszdezes az konnyu, garantalt proftot termel. Nem eleg hozza megtanulni az alapokat. Ha eleg lenne mindenki tozsdezne. A tozsde legangyobb ellenfele a valo vilag. Senki se tudta hogy jon majd egy valsag 2008ban.. senki se tudta hogy kesz egy covid valsag, vagy haboruk. Ezekre nem lehet tanulni, felkeszulni.

Sokkal jobban jarsz ha a szabadidodet onkepzesbe fekteted. Ennek a legjobb es legolcsobb modja a nyelvtanulas.

2023. okt. 31. 11:34
 8/34 anonim ***** válasza:
Sehol. Senki se tud. Buy low sell high. Kb eselyed sincs azok ellen akiknek ez a foglalkozasuk.... Maskepp kell ezt kiemberkent csinalni, nezz utana a bitcoinnak. Azt elkezded venni, nem tradelni, hanem havi szinten venni, es majd 10 ev mulva eladod. Ennyi a nagy wasizdas
2023. okt. 31. 11:41
 9/34 anonim ***** válasza:

Nem èrtek veled egyet 7es.

Belekóstol nem tetszik neki az is egy tapasztalat.Megismerhet valakit, valamit lehet teljesen más sül ki belőle.

Èn 2019-ig pumpàltam a pènzt az ingatlanokba.

Saját megtakarítás ,hitel,magán kölcsönök rokonoktól .

Mindenki próbált lebeszélni.

Nem hagytam magam.Többszörösen bejött a pénz.

Igenis próbálkozni kell a dolgokkal .A nyelvtanulás javaslatoddal tökéletesen egyetértek

2023. okt. 31. 11:45
 10/34 anonim ***** válasza:

Amúgy milyen tőzsdei platformot használsz, kedves kérdező?

Az Admiral Markets oldalán rengeteg ingyenes tutorial van magyarul.

2023. okt. 31. 11:46
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!