Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Honnan tanuljak meg tőzsdézni?...

Honnan tanuljak meg tőzsdézni? Melyik tanfolyamot ajánljátok?

Figyelt kérdés

Nemrég kezdtem el tőzsdével foglalkozni, de még mindig sok minden van amit nem értek és szivesen befizetnék egy online tanfolyamra is, hogy jobban elsajátitsam. Tapasztalat híján félek, hogy átverésbe botlom mivel hallottam, hogy sok csaló is elad ilyeneket, az inormáció meg 0.

YouTuberól informálódtam eddig, valamennyit befeketettem osztalékfizető cégekbe, de kereskedni is szeretnék. Ha adnátok pár tippet, ahol ezt érthetően elmagyarázzák, tanítják, nagyon megköszönném.

26n

2023. okt. 31. 10:29
1 2 3 4
 21/34 anonim ***** válasza:

A legrosszabb az, ha mindenbe bele akarsz kapni. Ebből is egy kicsit, meg abból is egy kicsit, meg amabból is egy kicsit és akkor elaprózod a dolgaidat.

Próbálj inkább majd felépíteni egy stratégiát idővel!

2023. okt. 31. 17:00
 22/34 anonim ***** válasza:

"Nem egy kényelmes életmód, de én sem vagyok finnyás😅 nekem ennyit simán megér, 5ezer eurót keresünk egy teljes hónap után."

Javaslat: minden tőzsde és egyéb előtt az legyen a legfontosabb, hogy kössetek mindenre kiterjedő élet- és balesetbiztosítást! Olyan összegre, hogy ha ne adja isten balesetet szenvedtek és hónapokra kiestek a munkából, akkor 6-12-18 hónapra biztosítsa nektek azt a bevételt, amit jelenleg megkerestek!

Ez legyen az első mindenek előtt! Ha vállalkozásotok van, a cég legyen a szerződő és úgy költségként el tudjátok számolni a biztosítási díjat is!

2023. okt. 31. 17:06
 23/34 anonim ***** válasza:

19:

500-1000 dodo annyira kevés pénz a tőzsdéhez, hogy nem éri meg vacakolni vele, nem éri meg az időt. Csak gondolj bele, ha lesz egy nagyon jó éved és hozol 10%ot, akkor nyersz kb. 50 dollárt rajta. Mire mégy vele? El tudsz menni egyszer vacsorázni belőle?

2023. okt. 31. 17:26
 24/34 A kérdező kommentje:

21, én is ezt szeretném, stratégiát kialakítani de előtte meg kellene tanulnom 😃 ezért tettem fel a kérdést.. jelenleg pár youtubos videónyi tudásom van.

23. Most vettem észre,hogy kihagytam, hogy havonta tennénk ennyit bele…🙈

2023. okt. 31. 17:55
 25/34 anonim ***** válasza:

A tőzsde olyan mint a póker.A játékosok max 10 %-a profitàl, a többi pénzéből jó kis nyereségre tesz szert

Lehet jól csinálni de kib@szott nehéz

2023. okt. 31. 18:21
 26/34 A kérdező kommentje:

De a hosszútávú, pl etf-be való befektetés lehet profitàbilis és jó módja a megtakarításnak, nem? Még ha a kereskedésben nem is leszek sikeres.

Valaki kérdezte, jelenleg Trading 212-n van pár részvényem, szerintetek melyik a legjobb, legbiztonságosabb platform?

2023. okt. 31. 18:31
 27/34 anonim ***** válasza:
Milyen netet tudtok használni a kamionban? Vagy csak a szálláshelyeken neteztek wifin?
2023. nov. 1. 13:08
 28/34 A kérdező kommentje:
Egy olasz kártyát vettünk amin 8-10euróért 180Gb netet kapunk, ezt pedig hotspoton keresztül használjuk.
2023. nov. 2. 14:06
 29/34 anonim ***** válasza:

Magyarországon is működik ez az olasz sim? Melyik szolgáltató?

Azért kérdem, mert a magyar telekom 30 napos korlátlan netje (9900 Ft) csak itthon korlátlan, az EU-ban nem az.

2023. nov. 2. 14:17
 30/34 A kérdező kommentje:
Igen, működik Magyarországon is. Eddig mindenhol működött, kivéve Svájcot. CoopVoce a szolgáltató neve.
2023. nov. 2. 15:35
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!