Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Honnan tanuljak meg tőzsdézni?...

Honnan tanuljak meg tőzsdézni? Melyik tanfolyamot ajánljátok?

Figyelt kérdés

Nemrég kezdtem el tőzsdével foglalkozni, de még mindig sok minden van amit nem értek és szivesen befizetnék egy online tanfolyamra is, hogy jobban elsajátitsam. Tapasztalat híján félek, hogy átverésbe botlom mivel hallottam, hogy sok csaló is elad ilyeneket, az inormáció meg 0.

YouTuberól informálódtam eddig, valamennyit befeketettem osztalékfizető cégekbe, de kereskedni is szeretnék. Ha adnátok pár tippet, ahol ezt érthetően elmagyarázzák, tanítják, nagyon megköszönném.

26n

2023. okt. 31. 10:29
1 2 3 4
 31/34 anonim ***** válasza:

"Igen, működik Magyarországon is. Eddig mindenhol működött, kivéve Svájcot. CoopVoce a szolgáltató neve."

Köszönöm!!

2023. nov. 2. 16:01
 32/34 A kérdező kommentje:
Igazán szivesen!😊
2023. nov. 2. 16:20
 33/34 anonim ***** válasza:

"A tozsde legangyobb ellenfele a valo vilag. Senki se tudta hogy jon majd egy valsag 2008ban.."

Dehogyisnem, volt több olyan közgazdász, aki előre figyelmeztetett a lufira, hogy lassan ki fog durranni.

Sőt, már az 1998-as válságot is előre jelezték. Én pont longban voltam akkor MOL vagy OTP határidőkkel, és az eséskor csak néztem, hogy egy hét alatt elolvad a 1,6 milliós megtakarításom, ami akkor egy fél panellakás ára volt kb. Aztán 400 ezer végül is maradt belőle és amikor beszéltem a brókeremmel, hogy lehetett-e ezt előre látni, vagy mi van? Akkor közölte, hogy hát, mi már 2 hete shortban voltunk... Mondom értem, köszi, hogy szóltál... :)

2023. nov. 2. 17:40
 34/34 anonim ***** válasza:
Pont innen 😁
2023. nov. 2. 17:42
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!