Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » A munkaidőmön kívül tartózkodh...

A munkaidőmön kívül tartózkodhatok egyáltalán a munkahelyemen?

Figyelt kérdés
A gyakorlati helyemen (ahol már egy éve vagyok de mindegy) el kell végezni valami alap tanfolyamot az új dolgozóknak az weboldalukon (biztonság, munkahelyi bántalmazás, stb.) A baj ezzel csak az, hogy már abszolút nem emlékszem a bejelentkezési adataimra, és szeptember 30 a határidő. Az oldalon az van, hogy elvileg ha új vagyok forduljak a HR-hez és meg fogják tudni mondani. A HR viszont kedden és csütörtökön van 2-től 4-ig. Szerettem volna holnap elintézni, de lebetegedtem a francba, holnapra kaptam időpontot a háziorvoshoz. Szóval maradt az, hogy vagy csütörtökön iskola után bemegyek, vagy jövő hét kedden ott maradok, mivel nekem 13:45-ig tart a gyakorlat. De most belegondoltam (sose dolgoztam még normálisan sehol, sajnálom) hogy egyáltalán lehet-e olyat, hogy nekem X dolgot el kell intéznem és akkor csak úgy besétálok. Kártyás rendszer van, úgyhogy még rögzíti is a rendszer hogy akkor is ott vagyok amikor egyébként semmi keresnivalóm ott, vagy már véget ért a "műszakom". Viszont máshogy nem tudom ezt elintézni :')

2023. szept. 18. 10:08
 1/2 A kérdező kommentje:
Közben eszembe jutott, hogy a dolgot az is nehezíti, hogy erre a hétre valószínűleg ki fog írni az orvos, és nekünk úgy magyarázták hogy hiába nincs gyakorlat a hét második felén iskolában, a táppénz akkor is a teljes hiányzásra vonatkozik (magyarul ha ma hétfőtől itthon vagyok akkor mától péntekig kell írni a papírt, hiába nincs pénteken gyakorlatom.) Táppénzen meg (gondolom) pláne nem kéne bemenni :D
2023. szept. 18. 10:19
 2/2 anonim ***** válasza:
100%

Alapból a legtöbb munkahelyen be lehet menni random is ha személyesen kell valamit elintézni, de szólni kell főnöknek vagy annak aki az időadatot intézi hogy ezt a belépést töröljék vagy állítsák át úgy hogy ne számolódjon mint munkaidő. Ezt majd ők intézik.

Betegen viszont ne menj be, ezt nem nézik jó szemmel. Ha úgy van maradj bent tovább majd, intézd el a HR-rel 14 után és másnap meg tudod csinálni a tanfolyamot. Vagy hívd fel a HR-t, mond el a mi a helyzet, hátha tudnak így is segíteni.

2023. szept. 18. 11:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!