Ez mennyire reális?
Figyelt kérdés
Ma kaptam instagrammon üzenetet egy nőtől,hogy akar nekem pénzt utalni mert hogy egy jótékonysági szervezetnél dolgozik és random kiválaszt embereket hogy pénzt utaljon nekik. Ezzel nincs is semmi gond, csak hogy a nő azt kéri tőlem hogy fényképezzem le a bankkártyámat elölről hátulról és küldjem el neki, és akkor utalja a pénzt. El is küldött egy messenger üzenetet hogy küldött már embereknek pénzt. Meg bankkártyákról is küldött képet.
Én nem merem elküldeni neki mert nem hiszek benne hogy így lehet utalni pénzt.
Mi a véleményetek?
2023. dec. 25. 15:58
11/13 anonim válasza:
Bankkártyára nem lehet pénzt utalni, csak a bankszámla számra. Hogyha a bankkártya adataid kéri, akkor fizetni akar a te kártyáddal.
12/13 anonim válasza:
Sajnos azért tudnak működni ezek a csalók, mert még egy óvatosabb emberben is felmerül, hogy esetleg valós a dolog és nem csalás...
13/13 anonim válasza:
Ha valaki adni akar pénzt, akkor a bankSZÁMLAszám kell neki.
Akinek a bankKÁRTYA kell az át akar b...ni, bármi is a körítés.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!