Pár nappal ezelőtt a 9.héten azt állapították meg,hogy elhalt a terhességem.Nekem viszont semmi tünetem sincs.Valahogy kételkedek. Megnézessem esetleg mással is hátha tévedtek!? Mennyire reális az efajta tévedés?
Nekem sem volt semmi tünetem, 4 hétig éltem abban a nyugalomban (terhessegi rosszullét közepedte) hogy minden oké. Aztán mégse volt. 12 hetesen a genetikai uh-n kaptam a nyakamba a hidegzuhanyt. 8.héten elhalt.
Műtetre irtak ki.
Amit pedig addig nem csinálnak meg, mig nincs egy másik orvost is papír róla, hogy valóban elhalt.
Ha megnyugtat nézesd meg mással is. De ekkora tévedést szinte kizartnak tartok.
Mindig megnézik újra.
Viszont a tévedés lehetősége mindig ott van. Nálunk pont most kezd újra dolgozni az orvos, aki myomának nézett terhességet (amire évekig vártak rá, műtét utáni szövettanon deciduát találtak a mintában)
Nekem az első terhességnél a 12 jetes UHn derült ki, hogy 9 betesen elhalt. Semmi jele nem volt, se görcs se vérzés, se barnázás. Műtét lett. A kórházban felvételkor, és másnap a műtőben is még csináltak egy uh-t.
Másodiknál emiatt 2 hetente járni kellett Uh-ra, 9hét 6nap megint azt mondták h missed ab. Megint be kórház és ott meg volt szívhang, egészséges 8 éves fiú már :)
Szóval nekem volt ilyen is olyan is.
Ha megnyugtat csináltass máshol is uh-t, de a műtét előtt is még ellenőrzik úgyis.
Ugyan az a doki nem nézheti meg másodszor.
2 külön vélemény kell
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!