Prenatest tévedett valakinek a baba nemével kapcsolatban?
De, tévedhet.
Nem megfelelő tapasztalattal rendelkező genetikus véletlen az anyai vérre szűrt..
Szüléskor derült ki, hogy a baba fiu
Köszönöm szépen mindenkinek egyáltalán nem csalòdtam:)
Csak mostanában sok olyat olvastam hogy nem volt elég fiù kromoszóma az anyai vérben és ezért irtàk azt a papírra hogy kislány,aztán a félidős ultrahangon pedig egyértelműen fiù volt a baba.
Én nem hiszem, hogy ez olyan gyakran előfordul. Egyébként direkt rákérdeztem erre anno a vizsgálat után, azt mondták, szinte elképzelhetetlen. (Nem előtte, tehát nem kellett már eladni nekem a tesztet.)
Amúgy ha nincs elég magzati dns az anyai vérben, akkor eleve a vizsgálatot sem tudják elvégezni, mármint a fontos részét, ami a betegségekre vonatkozik. Ha ahhoz van elég dns, akkor a neme megállapításához is van.
Dolgoztam már genetikai vizsgálatokat végző laborban, és nem úgy működik ez azért, hogy odaállítják a frissen végzett kis genetikust, aztán hajrá, nyomjad. Drága és komoly tesztek ezek ahhoz.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!