Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Egy kb 13 hetes terhesség...

Egy kb 13 hetes terhesség összekeverhető cisztával?

Figyelt kérdés

Sziasztok! Olvastam a neten hogy volt akinek a terhességét összekeverte az orvos cisztával. Noss nekem is fenn áll a gyanuja a cisztának de ugye az egy ekkora terhességgel már nem keverhető össze ugye? Mármint a "terhességet" nem nézhette cisztának.

Semmi rosszat nem mondtak rá nem kell vele semmit csinálnom gondolom mert nem nagy vagy nem tudom nem értek hozzá.

2021. jan. 9. 22:45
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
100%

Nem, nem lehet összekeverni.

Én pl 12 hetes ultrahangon is láttam a babát, még egy laikus is látja hol a feje, gerince.. Egészen gyerek formája van már akkor.

2021. jan. 9. 23:27
 2/14 anonim ***** válasza:
100%

Nem világos, hogy most terhes vagy? Vagy nem?

Azért egy 13 hetes magzat 7-8 cm, ha ekkora ciszta lenne a méhedben, akkor azzal kéne kezdeni valamit, arra biztos nem mondják, hogy nem kell vele semmit csinálni.

2021. jan. 9. 23:30
 3/14 anonim ***** válasza:
100%
Eleve ha 6-7 hetesen nem találnak szívhangot már gondot jelenthet, biztos, hogy nem fognak várni 13 hétig szívhangra. A cisztának pedig nincs szívhangja. :)
2021. jan. 9. 23:33
 4/14 A kérdező kommentje:

Nem nincs terhesseg csak megijedtem hogy nem e osszekeverheto

A 13 hetet azert irtam mert ha lenne kb ott jarnek 13 het vege 14 eleje

2021. jan. 9. 23:33
 5/14 anonim ***** válasza:
100%
Kolléganőm pl így járt. Mivel neki alapból fennállt egy betegsége ami miatt gyereke sem lehetett volna, cisztaja annál inkább. Szoval egyik kontrollon meglátták a “cisztat” majd szóltak hogy menjen vissza egy hónap múlva, ránéznek, hogy kell e vele foglalkozni. Akkor közöltek, hogy gratulálok a ciszta szíve ver. Szoval előfordul, de ez ilyen pár hetes terhessegnel max, mert 7 hetes magzat szíve már ver.
2021. jan. 9. 23:37
 6/14 A kérdező kommentje:
Szoval akkor nalam ez mar nem allhat fent??
2021. jan. 9. 23:43
 7/14 A kérdező kommentje:
Most kicsit beparaztam
2021. jan. 9. 23:44
 8/14 anonim ***** válasza:
100%
Nem. Egy 13 hetes magzatrol egy laikus is megmondja, hogy gyerek. Van keze lába, feje. Az enyémnek ekkor már mutatta az ultrahangos, hogy nyeli le a magzatvizet. Megszamolta a kezujjait stb. Annyira inkompetens meg a takarítónő sincs egy kórházban hogy ne ismerne fel egy 13 hetes magzatot. Az már tok olyan mint egy baba.
2021. jan. 10. 01:04
 9/14 anonim ***** válasza:
100%
Csinálj egy terhességi tesztet, akkor megnyugszol.
2021. jan. 10. 07:50
 10/14 A kérdező kommentje:

Csinaltam mar parat

Vertesztet is

2021. jan. 10. 12:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!