Terhesség alatt ki hogy birta a székrekedést?
Figyelt kérdés
Nekem az alhasam is kezd fájni, van, hogy fentebb a beleimbe is belenyilall. Derekam ritkán ,de szokott fájni.
Első terhességemkor emlékszem, volt egy kis székrekedésem, de az csak akkor fájt, ha épp veceztem.
Kinek milyen praktikája van ez ellen? Tarthatatlan.
Köszönöm előre is a válaszokat! :)
2021. jan. 9. 20:53
1/7 anonim válasza:
Laevolac szirup segített, vagy a magnosolv, abban annyi magnézium van, hogy hasmenésem lett tőle.
2/7 anonim válasza:
Aszalt gyümölcs, csodálatos dolgokat képes tenni! 😅
3/7 A kérdező kommentje:
Aszalt gyümölcsöt nem próbáltam, de ha segít mindenképp eszek. Mennyi teszi meg a hatását? :D
2021. jan. 10. 21:59
4/7 A kérdező kommentje:
Első válaszoló:
Magnerotot szedtem, annál 1 db 500 mg tartalmaz. Abból ha napi 3at szedtem sem indított meg. Csak jobban fájt a hasam :(
2021. jan. 10. 22:00
5/7 anonim válasza:
A magnerot nekem se csinált semmit, a magnesolv az igen, szerintem abban sokkal több mg van.
6/7 A kérdező kommentje:
Köszi, holnap kipróbálom azt is! :)
2021. jan. 10. 22:13
7/7 anonim válasza:
Aszalt szilva, egy 4-5 szem elég is. Bár egészséges, rostos, nasi helyett is megteszi, szóval amennyi jól esik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!