Volt már igy valaki???
Kisbabát*
Évek óta*
Ráérek*
Akárhányszor*
Tavaly*
Hónapban*
Sziasztok után felkiáltójelet illik tenni.
Valamint rengeteg vesszőt hagytál ki (lényegében mindet).
Javaslom,mielőtt gyermeket vállalnál, tanulj meg az anyanyelveden írni.
1-es, az "így" kimaradt.
Kérdező: egy év próbálkozás után érdemes orvoshoz fordulni, ha addig nem jön össze. Nekem is nehezen sikerült teherbe esnem. Mondjuk én nem vártam meg az egy évet, mert pajzsmirigy alulműködésem van.
2
Azért ha van rá igényed,meg lehet ám tanulni a helyesírást. Kolléganőm pl. diszlexiás volt,de addig járt külön tanárhoz meg fejlesztésre,hogy ma már teljesen helyesen ír. Mert zavarta,szégyellte. Engem is zavarna,ha nem tudnék írni. És ma már kb.minden 2.embernek ilyen pocsék a helyesírása,kissé szúrja az erre érzékenyebbek szemét.
Kedves kérdező, azért van különbség aközött, hogy valaki néha elgépel egy-egy szót, és/vagy kihagy egy vesszőt, meg aközött, hogy rendesen megerőszakolja azt a szerencsétlen magyar nyelvet, és nagyítóval kell keresni a jól leírt szavakat a mondataiban.
Nem tehetek róla, de amikor meglátok egy ehhez hasonló írást, én is automatikusan arra gondolok, hogy aki írta, az buta és igénytelen, mert még minimálisan sem igyekszik helyesen írni. És igen, az ilyen inkább ne vállaljon gyereket, mert ezt az igénytelenséget adja tovább neki. Nem ellened irányul, általánosságban ez a véleményem, bocs ha bárkit megbántok vele.
Istenem nem attol fugg h jo anya lesz e hogy milyen helyesen ir 🤦♀️
Kerdezo te meg inkabb orvostol kerj tanacsot! Ez az oldal az isten allatkertje
7
Ja,mert kijavítjuk,meg javasoljuk neki,tanulja meg szerencsetlen anyanyelvünket.
Te is gyakorolhatsz,rád férne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!