Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Ha valakinek van családja,...

Ha valakinek van családja, berendezett lakása egy régebbi autója, pár 100e félretett pénze meg gyakorlatilag minden akkor mennyire gáz egy új iphone 13?

Figyelt kérdés
Azt szolgáltatótól részletre. Ja nincs dohányzás, ivás, se semmi hobby.
2023. dec. 24. 10:27
1 2 3
 21/28 anonim ***** válasza:
0%

Tényleg nem érted, hogy a hozzá vásárolt Elofizetes a drága?

Így végül sokkal drágább lesz az egész, mintha vennél egy ilyen telefont a boltban, és lenne hozzá egy meglevő kedvező elofizetésed.

Tudom, a matek nem volt a kedvenced az iskolában... 😃

2023. dec. 25. 14:28
 22/28 anonim ***** válasza:
75%

Te tényleg nem érted...

Én nem "hozzá vásároltam előfizetést", hanem addig is megvolt, hisz a munkámhoz nélkülözhetetlen.

5490 a korlátlan csomagom (mielőtt "hozzá vásároltam" a telefont, ez több volt...). Az drágának számít? A többség ennél többet fizet "hozzá vásárolt" telefon nélkül is...

2023. dec. 25. 14:36
 23/28 anonim ***** válasza:
0%

#20: Dehogynem, pont a többi kisember között lesz valaki. Különben nem hozná ki.

Nem az a lényeg, hogy most hitelre vagy egy összegben az olcsóbb jelen helyzetben, hanem hogy még ennyi pénzt sem tud összerakni és hitelre kell kihozni a telefont

2023. dec. 25. 21:01
 24/28 anonim ***** válasza:
#23: Ezt csak a nagyon ostoba prolik látják így.
2023. dec. 25. 21:19
 25/28 anonim ***** válasza:
Én felesleges kiadásnak látom a több százezres telefonokat függetlenül attól, hogy milyen márka. Ha neked ez a vágyad, ám legyen, nekem más az értékrendem és inkább másra költeném el azt a pénzt. Ettől függetlenül megértem, hogy nem vagyunk egyformák és valakinek ez a szíve vágya, nekem meg más, ez van.
2023. dec. 26. 10:08
 26/28 anonim ***** válasza:
41%
#24: Igen, pont ezért akar a hiteles telefonnal flexelni a proli a többi prolinak...
2023. dec. 26. 10:23
 27/28 anonim ***** válasza:
54%
#26: Nem, nem. Ebben a sztoriban Te vagy az ostoba proli.
2023. dec. 26. 16:37
 28/28 anonim ***** válasza:
#27: Na és vajon miért?
2023. dec. 26. 19:51
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!