Revolut számla megszūntetése?
Figyelt kérdés
Nem tudom megszuntetni a számlát , mert van rajta 7,54 forint. Pontosan 0nak kell lennie. Viszont ebbõl nem lehet venni semmit. Elutalni nem tudom, mert minimum utalas 430 ft . Nonszensz2023. dec. 21. 19:47
11/14 anonim válasza:
Bankszámlraszám alapján természetesen nem lehet pénzt leemelni. A bankszámlaszámok szinte publikus adatok. Nem is értem mire gondolsz. Utalni lehet rá, és ennyi.
A bankkártyád fér hozzá a bankszámládhoz. Ha ez illetéktelen kezekbe került, tiltasd le, és csinálj újat.
12/14 A kérdező kommentje:
Köszönöm a normális választ utsó. Még nem voltam hasonló helyzetben, úgyhogy nem tudtam mire számítsak.
2023. dec. 21. 21:09
13/14 anonim válasza:
Nézd a jó oldalát. Nagy valószínűséggel leszel még.
14/14 anonim válasza:
Appban letiltod a kártyát és kész. Ezzel meg is oldottad a gondodat.
Ha kell fizikai kártya kérsz egy újat a revoluttól, ha nem kell akkor csinálsz egy új virtuális kártyát az appban amit akár telefonnal NFC-vel fizikai fizetésre is tudsz használni.
Ennyi. A számla megszüntetése nem csak értelmetlen de nem is segít rajtad.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!