Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Revolut számla megszūntetése?

Revolut számla megszūntetése?

Figyelt kérdés
Nem tudom megszuntetni a számlát , mert van rajta 7,54 forint. Pontosan 0nak kell lennie. Viszont ebbõl nem lehet venni semmit. Elutalni nem tudom, mert minimum utalas 430 ft . Nonszensz
2023. dec. 21. 19:47
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
Ingyenes minden.... Miert akarnad megszuntetni?
2023. dec. 21. 20:08
 2/14 anonim ***** válasza:
100%
Tölts rá 500 forintot, és utald el az egészet. Legyél a probléma megoldás mestere, a hisztizés mestere helyett.
2023. dec. 21. 20:13
 3/14 A kérdező kommentje:
Mert végeztem egy tranzakciót,amit nem kellett volna és amihez nem az egyszeri bankkártyát használtam. És most fennál a veszélye ,hogy ellophatják az adataimat. Egy teljesen új Revolutot akarok csinálni.
2023. dec. 21. 20:14
 4/14 A kérdező kommentje:
2es , mintha ez nekem nem jutott volna eszembe:D és mirõl töltsek? Nincs másik kártyám???🤡
2023. dec. 21. 20:15
 5/14 anonim ***** válasza:

Elég bátran bánsz a bohóc emojival ahhoz képest, hogy nincs egyetlen másik kártyád sem. Hát csinálj. Eredetileg mivel töltöttél a Revolutra?

Ha olyan helyen adtad meg az adataid, ahol hiba volt, akkor a kártyát tiltasd le, és ne új fiókot csinálj. A gyereket is kiöntöd a fürdővízzel.

És nem igazán szokták engedni ezt a megszüntetem-újracsinálom csiki-csukit. Egyszerább ha írsz a supportnak, és elrendezik, amit szeretnél.

2023. dec. 21. 20:22
 6/14 A kérdező kommentje:

Semmivel. Revolutra kaptam a fizetést.

Ha új kártyát csináltatok, akkor csak bankkártya adataim változnak. A bankszámlaszámomról nem tudnak leemelni így?

2023. dec. 21. 20:26
 7/14 anonim ***** válasza:
100%

Csak szolok, jobb ha tudod hogy nem lehet uj szamlat csinalni. Ha bezarod akkor nem nyithatsz ujat.

1 ember 1 szamla.

Egyebkent nem fernek hozza a revodhoz. Azt a kartyat esetleg zarolhatod amit hasznaltal es kersz ujat. Ennyi.

2023. dec. 21. 20:40
 8/14 anonim ***** válasza:
100%

LoooL, új Revolutot :D :D :D

Ki is a bohóc?! :) :) :)

2023. dec. 21. 20:48
 9/14 anonim ***** válasza:
100%

"Ha új kártyát csináltatok, akkor csak bankkártya adataim változnak. A bankszámlaszámomról nem tudnak leemelni így?"

Amikor a kulcsodat elhagyod az egész házat lerombolod?

Ki is a bohóc?

2023. dec. 21. 20:50
 10/14 A kérdező kommentje:
Utolsó te vagy a bohóc, mert én feltettem egy kérdést, amire nem tudtam a választ. Te viszont csak bohóckodsz itt, ahelyett , hogy segítenél.. ha nem tudsz , akkor ne válaszolj:D
2023. dec. 21. 21:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!