Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Revolut számlára utal külföldi...

Revolut számlára utal külföldi munkahely?

Figyelt kérdés
eléggé fontolgatom hogy kimegyek külföldre dolgozni. ugye kellene niytnom akkor külföldi számlát. van egy revolutom, arra tud utalni a munkáltató?biztonságos egyáltalán több 1000 eurot tartani rajta?
2023. dec. 10. 23:36
 1/4 anonim ***** válasza:
Elvileg ugyan olyan bank mint bármelyik másik. Az ügyfélszolgálata állitolag elég rosz, több helyen olvastam hogy időlegesen nem fértek hozzá a pénzükhőz.
2023. dec. 11. 01:07
 2/4 anonim ***** válasza:

Teljesen biztonságos, én jóval nagyobb összegeket tartok rajta rendszeresen, soha semmi gond nem volt.

A bankszámla száma litván, ezt a leendő munkaadó tudja megmondani hajlandó -e oda utalni.

2023. dec. 11. 06:57
 3/4 anonim ***** válasza:
39%

Ha külföldre mész, minél előbb nyiss egy ottani számlát. Elvileg olyan, mint a többi bank, gyakorlatilag, ha történik valami, akkor a litván bankrendszerben nem biztos, hogy lesz elég pénz, hogy ugyanúgy kártérítsen, mint mondjuk egy magyar bank.

Nekem azt a havi pár eurót megérné, hogy nagyobb biztonságban tudjam a pénzem.

2023. dec. 11. 07:20
 4/4 anonim ***** válasza:

3

Te most tényleg azt akarod mondani, hogy attól tartasz a litván Nemzeti bank nem tudná a revolut ügyfeleket 100e euróig kártalanítani? Úgy, hogy a GDP arányos allamadossaguk felé, mint Magyarországnak, a per Capita GDP pedig kb háromszorosa?

Ilyenkor mindign elgondolkodom, hogy ezt emberek komolyan tudják gondolni vagy ennyire vakon vannak...

2023. dec. 11. 08:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!