Revolut hogy működik ?
A probléma :
Van egy szamlaszamom, amin személyi kölcsön van. Régebben csináltam egy revolut accountot és valószínűleg a folyószámlahoz lett kötve, mert lett új kártya igenyelve de így is vonogat le elég komoly összegeket a revolut.
Belepni nem tudok, mert az előző telefonon volt minden de az appot töröltem. A revolutbol valószínűleg nem léptem ki, nem szüntettem meg csak töröltem magát az appot és azóta is jönnek a levonasok. Ebben a hónapban eddig 60 ezret vont le tőlem a revolut
Nem értem.
Revolutot nem lehet "folyószámlához kötni". Eleve mit jelent ez a kifejezés?
Milyen címszóval von le 60k-t?
Én az e-mailre amire regisztrálva lett kérnék egy jelszó cserét, account resetet, írnék supportnak, stb.
Miről is kéne szavazni?
A levonást sem értem, ahogy az előttem szólók.
A Revolut nem von le csak úgy pénzt. Legfeljebb, ha te állítottál be csoportos beszedést a bankodnál - ezt mindenképp érdemes ellenőrizni, hogy van-e automatikus utalás beállítva.
A Revolut terhelés csak átteszi a pénzed a Revolut számládra, de ugyanúgy a te pénzed marad, csak másik zsebedben tartod. Mindenépp éleszd fel a régi Revolutodat (kérj jelszó emlékeztetőt, stb) és nézd meg, hogy ott van-e a pénz. Ha igen, akkor nincs nagy gond, onnan szépen el tudod vásárolni ugyanúgy, mint a másik számládról is.
Ha nincs a Revolut fiókodban a pénz, akkor nem a saját Revolutodra került a pénz. Itt jön a sztori másik fele, hogy valószínűleg ellopták a kártya adataidat és valaki más Revolutját töltögetik vele. Kérdezd meg a bankodat, hogy mit tudsz kezdeni vele, hogy a korábbi terheléseket visszavonják és visszakapd a pénzt. Érdemes minél hamarabb intézkedni ezügyben. Legjobb, ha most azonnal hívod a bankot (és miközben várod, hogy kapcsolják az ügyintézőt, próbálsz belépni a Revolutodba).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!