Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » A revolut hogyan működik?

A revolut hogyan működik?

Figyelt kérdés
Most hallottam elsőnek róla de nekem kicsit magas ezt megérteni.Valaki el tudná nekem magyarázni?Külföldi munkavállaláshoz szeretném. Mert szerintem sok lenne egy másik bankkal a pénz levétel itthon.Azt olvastam revolut a legegyszerűbb.De pontosan hogyan működik? Ugyan úgy kapok hozzá kártyát? Tudok róla akár külföldről haza utalni pl OTP számlára? Illetve itthon bármelyik ATM automatából ki tudok róla venni pénz vagy fordítva kint levenni ? Bocsi az értetlenkedésért de most hallottam elsőnek róla. Ezt ajánlották legtöbben másoknak ha ingázni szeretnének és nem fixen kint élni és külföldi számlát nyitni.
2022. máj. 23. 17:19
 1/5 anonim ***** válasza:

Van aki erre használja, de nézz ennek utána.

Ha bármi van a revolut nem ad ki pénzt. A forrás számlára tudja csak vissza utalni.

Szóval ha te fizudat utaltatod rá, akkor ha bármi van, akkor csak a munkáltató számlájára tudják vissza utalni a pénzt. Abból meg nem biztos, hogy fogsz látni valamit.

Vagy van akinek zárolták a számláját és elúszott a pénz. Nagyon nehéz náluk az ügyintézés, lévén, hogy nem igazán van alkalmazott. Ha telefonálsz akkor is esetleg angolul ha tudsz beszélgetni valakivel. Valamint már variáltak is a dolgokkal és sokan akik eddig használták és szerették, már szidják.

Nagyon gondold át, hogy egy ilyenhez akarnál-e kerülni.

2022. máj. 23. 17:27
 2/5 anonim ***** válasza:
Nem értem miért nem csinálsz egy számlát és nézed meg? :D
2022. máj. 23. 17:33
 3/5 anonim ***** válasza:
Kb. minden úgy van ahogy gondolod. Rém egyszerű az egész működése, még a feleségem is tudja kezelni az applikációt. Kapsz bankkártyát is ha kérsz, valakinek elég a virtuális is.
2022. máj. 23. 17:43
 4/5 A kérdező kommentje:
Nekem most OTP számlám van arra gondoltam hogy arra kérem majd a fizetést de szerintem rengeteget vonnának le mivel euróból váltsák át forintra..gondolom ha ottani kártyám lenne is sokba kerülne itthon levenni de azzal meg más is a gondom hogy nem biztos hogy évekig abban az országban szeretném munkát vállalni és akkor utána már az a bankkártya nem is lenne jó másik országba
2022. máj. 23. 17:46
 5/5 anonim ***** válasza:

A Wise ügyfélszolgálat szempontjából jobb, mint a Revolut. Viszont ha kifejezetten a készpénzfelvétel érdekel, akkor tudnod kell, hogy ingyenesen csak 200 Eurónak megfelelő összeget vehetsz fel mindkettővel.

Ha nagyobb összeget akarsz ingyenesen felvenni, akkor a Nuri-t nézd meg. Német bank, napi 1500 euróig ingyenes a készpénzfelvétel.

2022. máj. 23. 22:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!