Miért nem "működik" a Revolut-om? (Többi lent)
Az a helyzet, hogy egy barátom meghívása által elkezdtem regisztrálni, viszont akkor még nem voltam 18 éves. Nyilván a személyes dokumentum fotózásánál akkor megakadtunk. Úgy beszéltük meg hogy amikor végigviszem azt a regisztrációs folyamatot akkor elosztjuk azt a pénzt, amit a meghívásért ő kapna. Azóta betöltöttem már a 18-at, és ezzel a baráttal már megszakadt a kapcsolat. Párom általi meghívással újrapróbáltuk (jobban örülnék ha inkább hozzá kerülne az a pénz). Alkalmazást is újratöltöttem, újra elkezdtem regisztrálni (örültem is hogy mindent engedélyezett). Most odáig jutottam, hogy hiába nem küldött arról semmit hogy elfogadta a személyi igazolványom, úgy néz ki, mégis elfogadta. Viszont a páromnak elvileg azt adja ki, hogy a regisztrációval én még nem állok sehogy. Annak a régebbi barátnak adja ki a regisztrációs folyamatom, és így is neki fogja küldeni a pénzt? Vagy csak várnunk kell még, hátha páromnál jelzi? (Abban reménykedek hogy hátha a páromnak jelzi a regisztrációm, így neki küldi majd a pénzt, hiszen a 2. regisztrációt az ő linkjén keresztül csináltam már.)
Köszi, ha végigolvastad és tudsz segíteni ❤️
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!