Mennyi félre tett pénzetek van? Egy átlagos magyar munkás embernek mennyi pénze lehet?
Figyelt kérdés
2023. dec. 2. 20:38
31/39 anonim válasza:
Átlagos magyar munkásember vagyok, nagyjából átlag jövedelmem van, saját lakásában élek egyedül, 4 millió megtakarításom van. Amúgy 5-6 éve még a devizahitelemet nyögtem, és 1 millió mínuszban voltam.
32/39 anonim válasza:
A 4 millió értéke tavaly két millió volt:)
35/39 A kérdező kommentje:
Sok sikert annak aki írta,hogy Portugáliában vesz házat a tenger parton. Szuper. Ez egy titkos vágyam,hogy a tenger mellett legyen egy pici házam, pedig úszni sem tudok, de mindig a tenger mellé vágytam.
2023. dec. 3. 20:08
36/39 anonim válasza:
Hat vannak pl. olaszban olyan helyek ahol bagóért/ingyé lehet házad a tenger mellett...
37/39 A kérdező kommentje:
De gondolom azok olyan állapotban is vannak nem? Mondasz pár helyet,amit érdemes megnézni? Köszi
2023. dec. 4. 21:20
38/39 anonim válasza:
Nem érdemes, ezeket 1 euróért árulták régen (vagy talán még most is), de kötelezettségekkel jár, és egyáltalán nem éri meg, hiába néz úgy ki.
39/39 anonim válasza:
Ezeket azért adják mert olyan településen van ahonnan elköltöznek az emberek így az elnéptelenedést akarják meggátolni vele.
Nyilván ez azt jelenti hogy ott nincs munka infrastruktúra stb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!