Az hogy lehet, hogy egy átlagos embernek 1000+ követője van Instagramon?
3
nem kell ahhoz élet hogy sok követős legyen, én pár éve csináltam egy meme oldalt amit több mint ezren bekövettek
Nekem pl 300 követett személy van 5000+ saját követővel, de én igyekszem az esztétikumra odafigyelni, természetfotókat feltölteni, kollab keretein belül. Sokszor repostolják a képeim,így aki szereti a szép képeket , bekövet. Threads-en is fent vagyok,ott verseket, gondolatokat osztok meg, akit ezzel fogtam meg, szintén átjön IG-ra, bekövet. Tiktokon pedig éneklős tartalmakat csinálok, néha edukatív tartalmakat töltök fel. Onnan kevesen jönnek át ig-ra.
Szerontem nem csak a fenékkirakás az egyetlen útja, hogy "átlagosként" növekedj. Kell valami egyedi, valami plusz, amiért érdemes lehetsz rá.
Én a bejegyzéseim ugy gyártom,hogy nem egyszerű "nyaralós" egykattintásos fotókat rakok fel, és 1 posztba 10 képet, hanem gondos utómunkával megfestett művészibb fotót posztolok. Általában 1, max kettőt egy helyszínről.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!