Mennyi félre tett pénzetek van? Egy átlagos magyar munkás embernek mennyi pénze lehet?
Figyelt kérdés
2023. dec. 2. 20:38
5/39 anonim válasza:
Kb. semennyi. Hónapról hónapra élünk. Ha meg is marad egy százas, akkor 2 hónap múlva kiszakad a gyerek cipője, elromik az autó, táppénzen leszünk, csőtörés lesz stb. Azért évente egyszer elmegyünk nyaralni külföldre max 4-5 napra, évi 1x pedig belföldön hosszú hétvégézünk valahol, minimális költkezéssel. Nem volt ez mindig így, de a fizetésünk sajnos nem nőtt az utóbbi években sokat, konkrétan évi nettó 15-öt emelnek nekem, viszont ennél az aránynál minden drágább lett.
7/39 anonim válasza:
Kb 15 millió befektetésekben, de nincs saját ingatlan, se gyerek. Mérnök vagyok.
Szüleim átlag magyar munkások, nekik olyan 200K vésztartalékuk van. Persze ha gond van, én segítek nekik.
10/39 A kérdező kommentje:
Azért nincs, mert keveset kerestek és nyilván minden nagyon drága vagy azért mert annyit költötök amennyi van és olyat is megvesztek amire nincs szükség?
2023. dec. 2. 21:50
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!