Mennyi félre tett pénzetek van? Egy átlagos magyar munkás embernek mennyi pénze lehet?
Figyelt kérdés
2023. dec. 2. 20:38
11/39 anonim válasza:
-50 millió. Azért, mert sokat keresek, de még annál is többet elpókereztem, meg a családomat segítettem (de az ebből csak kb. 10 millió)
12/39 anonim válasza:
Annyi van félretéve, amiből kb. 4-5(esetleg 6) hónapig meg tudnék élni akkor, ha hirtelen elveszíteném a munkámat vagy egy betegség ledöntene a lábamról és nem tudnék dolgozni. Saját ingatlan nincs, tehát ebből albérletet, rezsit kellene fizetnem + persze étel, tisztálkodószerek, meg még ami kell. Ha összeget kell írnom, akkor kb 2 millió.
13/39 anonim válasza:
Most eltűntek a megabefektető it-sek? Vagy pihennek? azoknak többszázmilliójuk van kesben.
14/39 anonim válasza:
#13 en pl. mar nem szoktam ezekre a kerdesekre valaszolni, a sok irigy proli ugysem hiszi el, csak lepontozzak az embert, nincs semmi ertelme.
15/39 anonim válasza:
Akkor neked akkor tizen huszon százmilliód van, csak nem írod le?
16/39 A kérdező kommentje:
Mindenkinek ment a zöld.
2023. dec. 2. 22:31
17/39 anonim válasza:
3M számlán
kb. 5M kripto
kb. 30M építési telek a saját lakáson kívül (hitel van rajta)
18/39 anonim válasza:
Ahogy 14-es írja, nincs értelme fizetéssel vagy megtakarítással kapcsolatos kérdésekre válaszolni, ha nem szarért-hugyért dolgozó droid vagy.
19/39 anonim válasza:
Kb 10 millió, ez jelenleg 9 havi fizetésem.
20/39 anonim válasza:
Kereken egy millió forintom van, mivelhogy múlt hónapban vettem 90 millióért egy lakást. Ez most kicsit para, de szerintem úgy 1 év alatt visszaépítem 10 milla közelébe a tartalékot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!