Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Mi ez az új bankkártyás...

Mi ez az új bankkártyás fizetés ellenesség sok embernél?

Figyelt kérdés

Egyre több helyen látom és hallom, hogy :fizess készpénzel, maradj szabad stb"

Most őszintén mi értelme van ennek? Újabb konteo? Vagy mi ez?

2023. nov. 17. 09:58
1 2 3 4 5
 41/48 anonim ***** válasza:
42%

Kérdező, akkora az egód, hogy az már fájdalmas.

A történelem 100 évente ismétli önmagát. Nem én találtam ki.

Hát, akkor hozzád képest gazdag is vagyok azzal a pár millió megtakarításommal, pedig csak havi szinten nettó 270 ezret keresek diplomásként, nem élek nagyon luxusban, nincs autónk a párommal, viszont hitelmentes 52nm lakásunk van. (Párom nem diplomás, egyszerű munkás, kereskedelmi dolgozó, ugyanannyit keres, mint én.)

Csak kérdezem én, azzal a kommentelővel miért nem pörölsz, aki belinkelte neked a kanadai kamionosok példáját, vagy a 11-es kommentelővel, aki mindent szépen levezetett? Tudom, tudom, az is konteó. Neked minden egyes hivatalos cikk az, ami ellentétes az egód által kitalált gondolattal.

Nem baj, a magadfajta hülyéket lehet a legjobban a saját orruknál fogva vezetni, mivel ennyire befolyásolhatóak és tudatlanok vagytok.

2023. nov. 18. 05:49
 42/48 anonim ***** válasza:
31%

Több választ is írtam már be, szépen lepontoztátok, ennyire futtotta.

De kérdezem, még egyszer utoljára:

NEM MAGÁNÜGY, HOGY KI MIT RÉSZESÍT ELŐNYBEN?

Ha valakinek a kp ad biztonságérzetet, ráadásul nem is tilos, akkor csak azért kellene BEÁLLNI A CSATASORBA, hogy megfeleljen? Hogy ne szólják meg?

Én nem vagyok konteós, de ahogy többször említettem, hogy le akarták nyúlni a pénzemet online, szerintem nem ostobaság óvatosnak lenni. Ezzel együtt van bankszámlám, kártyát is kértem újat, használom is, de mondom, óvatosan. Ez miért baj? Miért lepontozadnó????

2023. nov. 18. 09:11
 43/48 anonim ***** válasza:
27%

Szerintem azért pontoznak le téged, mert nem a kérdező egóját simogatod 100%-ban. 🙄

2023. nov. 18. 09:29
 44/48 A kérdező kommentje:

Senkit nem pontoztam sem fel sem le. Magánügy ebben igazad van, nem is ez volt a kérdés.

Viszont ha a "nagyhatalom" érvényteleníti a mostani párna alatt lapuló millioidat és új pénznemet talál ki, akkor mit érsz a készpénzeddel?

Biztos marhára érdekli a kormányt, hogy mennyit koltesz a Tescoban, mennyit a patikában. Biztos ezt lesik 24/7-ben😂

2023. nov. 18. 09:30
 45/48 anonim ***** válasza:
24%

Kérdező, ha új pénzt bocsátanak ki, akkor a régit be tudod váltani az újra. 🤷 Mint tudod, ha külföldre mész nyaralni, a magyar forintot itthon a pénzváltóba átváltod az ottani valutára.

Akár hiszed, akár nem mindent tudnak rólad, lekövethető vagy.

2023. nov. 18. 09:39
 46/48 A kérdező kommentje:

Ugyan annyi esély van a régi pénz érvénytelenítésére mint arra, hogy letiltsak a számlád ok nélkül.

Az, hogy tudnak rólam bármit is engem teljesen hidegen hagy. Nincs takargatnivalóm, nyugodtan megnézheti bárki az összes tranzakciómat.

Mit érdekel engem, ha látják mikor veszek kenyeret vagy neadj isten néha veszek egy doboz cigit. Talán nem visznek hadbíróság elé.

2023. nov. 18. 09:49
 47/48 anonim ***** válasza:
23%

Fasssság, nem símogatom senki egóját, hanem kifejtem a saját véleményemet.

Mindig elfelejtem, hogy egy nyomorult magyarfrusztráltak által látogatott honlapon még erre is figyelni kell, mert különben a fröcsögőknél kiverem a biztosítékot.

2023. nov. 18. 10:03
 48/48 A kérdező kommentje:
47-es, szerintem ne magyarázkodj nekik, úgyse értik meg😅
2023. nov. 18. 17:15
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!