Hogyan győztem le azt hogy nem kedvelem a páratlan számokat? Van valami megoldást?
Itt inkább a páratlan számú napokra gondolok. :)
Ti hogy vagytok ezzel?
Én ismerek egy embert, ő se szereti a páratlan számokat, úgy gondoltam, hogy ez egy teljesen egyedi flúg, de ezek szerint nem :)
Biztos van benne amúgy némi kényszeresség, legalábbis az egyik barátnőmnél kényszerbetegséget állapítottak meg, mikor elkezdte zavarni a zöld szín, azt hiszem gyógyszert is kapott.
Itt a páratlan napokkal van bajom.
Nektek nincs?
Én pont lesz.rom, nem vagyok kényszeres semmiben.
De szerintem ezt beszéld meg inkább Napóleonnal a pszichiátria osztályon. Biztosan tud mondani 1-2 bevált trükköt, hogy hogyan ne lépjél a fekete kockákra a padlón, mert azokon krokodil van.
Tudatosan le lehet győzni: ajándékozd meg magad páratlan napokon!
De minek legyőzni? Én a páros számokat nem szeretem. Úgy érzem, hogy ragadósak, és ,,nehezek", hogy nincs bennünk semmi vezérlő erő, mert már párban vannak, hogy zsákutca minden páros szám.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!