Miért és meddig lehet ilyen erős a forint?
Figyelt kérdés
Nem vagyok gazdasági és pénzügyi ember, és nem értem igazán, hogy a forint miért ilyen erős. Nyilván sokféle magyarázat van rá, a kamar, Magyarországon megvalósuló külföldi befektetések, de valami mégsem stimmel. Olyan érzésem van, hogy erőszakos módon, számomra nem egyértelmű pénzügyi manőverezéssel tartják természetellenesen erősnek rövidtávú érdekek miatt. Nyár végén elkezdett gyengülni, de most erősödik vissza nagy ütemben, holott a magyar gazdaságban semmi olyan nem történt, ami ilyen mértéket igazolna, legalábbis számomra nem ismert ilyen. Nyilván azért kérdezem, mert van devizában befektetésem, amivel nem tudom, hogy mit kezdjek ilyen forinterősödés mellett. Ehhez értőket kérdezem, hogy ez lehet egy hosszabb tendencia, vagy csak egy pillanatnyi látszat, és aztán erőteljesen gyengül. Tehát ilyen gazdaságban, ilyen feszült politikai atmoszférában, EU pénzek hiányában, tönkrement egészségüggyel, oktatással, hogyan tud ilyen brutálisan erősödnk egy ország devizája? Előre is köszönöm a válaszokat.2023. nov. 14. 15:50
11/11 anonim válasza:
8-as vagyok. Elírtam na, hát van ilyen :D
Higgye, helyesen. A forint meg akkorsem erős :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!