Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Hogyan lehet összeszedni egy...

Hogyan lehet összeszedni egy lakásra valót?

Figyelt kérdés

Mások hogy csinálják? Kezd elegem lenni abból hogy 30 évesen lassan 31 évesen és nincs semmi megtakarításom, Alkalmoazottként nem keresek jól, de rosszul sem, viszont nincs és nem is volt soha szülői támogatásom vagy bármi más.

Én 2016 óta dolgozok tehát 7 éve, és jó ha átlagot nézve havi nettó 300-40 ezret keresek.

Ebből én hogy vegyek bármikor is akár egy kisebb panel lakást vagy akármit?

Mások hogy csinálják? Hitel nem megoldás. Mert óriási most mindenhol a kamat.

Mit kell csinálni ahhoz hogy legalább nyamvadt 10-15 milliót összeszedjek hogy aztán vagy csinálok belőle saját vállalkozást, és tudom mondjuk forgatni a pénzt.

Ez így nem élet. Itt vagyok 31 évesen és huszonévesen még arról ábrándoztam áhh mad becsületes munkával összeszedem a lakásra valót és akkor végre elköltözhetek a szülőktől. Erre nem sikerül. És kezd ebből az egészből már elegem lenni. Az hogy rossz helyre születtem, az hogy soha nem volt családi támogatásom semmiben, nem örököltem semmit, nincsen barátnőm, én magam akartam volna elérni legalább azt hogy legyen amikor középkorú leszek egy kisebb lakásom.

2023. nov. 4. 21:25
1 2 3 4 5
 21/44 anonim ***** válasza:
33%
A kormány támogatja a fiatalokat. Nem hiába szavazza meg a nép őket sokadszorra 2/3al !!!
2023. nov. 4. 22:21
 22/44 A kérdező kommentje:
Na akkor linkeljetek nekem nettó 1-2-3 Misi fizetésu munkákat. Kíváncsi vagyok.nhogy egyáltalán az ilyen fizetésu munkák hirdetve vannak e.
2023. nov. 4. 22:32
 23/44 anonim ***** válasza:
73%
Eddig teszegettél félre? Mert ha közben nagy lábon éltél, meg nem voltál hajlandó lemondani semmiről, akkor persze hogy nem haladsz előre. Aki nem képes tenni valamiért, csak panaszkodik, az miért csodálkozik, hogy nem lesz semmije? 0 ft megtakarításod lett ennyi idő alatt? Amiket itt írnak neked, azokat is mintha meg se hallanád, csak sajnálkozol továbbra is.
2023. nov. 4. 22:39
 24/44 anonim ***** válasza:
61%
#22: Gyakorlatilag bármilyen felsővezető ilyen. De IT, komolyabb mérnök, orvos képességgel is elérhető.
2023. nov. 4. 22:42
 25/44 anonim ***** válasza:
71%
22: [link]
2023. nov. 4. 22:54
 26/44 anonim ***** válasza:
100%
A szüleiddel élsz, nem tudom adsz-e haza valamit, de a saját életszinvonalamból kiindulva egy százast se költök egy hónapban magamra, szóval 200-at félretehetnél havonta. 6-8 év alatt meg van az önerő egy kis lyukra, ha nagyon el akarsz költözni, de ha nem, akkor gyűjtögetsz még hozzá. Ez az út lemondásokkal jár nyílván. A másik irány külföld.. ez van sajnos.
2023. nov. 4. 23:03
 27/44 anonim ***** válasza:
75%
19-esként kérdezem, hogy miért nem volt hasznos a válaszom? Az volt a kérdés, hogy lehet összeszedni egy lakásra valót, én pedig leírtam a saját történetem. Ebben mi nem tetszett? Az hogy nem tanultam és úgy sikerült? Nem volt rá mód se, Anyámék elzavartak dolgozni, hogy én segítsek be a devizahiteles kocsijukba. Informatika szakra jártam amúgy, de otthagyatták velem az iskolát.
2023. nov. 4. 23:09
 28/44 anonim ***** válasza:
41%
Èpìtőiparban dolgozom. Elég sok szakember hazavisz Budapesten és ny mon 500 ezer körül. Vhogy növelni kellene a fizud. Mert szakmunkas bér alatt vagy
2023. nov. 4. 23:28
 29/44 anonim ***** válasza:
29%

Aki alacsony jövedelmű annak nem baj ha nincs lakása.. nem alapjog.

Nem elég méltóztatni megszületni.

2023. nov. 4. 23:29
 30/44 anonim ***** válasza:
65%

"Na akkor linkeljetek nekem nettó 1-2-3 Misi fizetésu munkákat."

Tessék, 2 éves tapasztalatra 2,5 milliót kínálnak:

[link]

Ha szétnézel az oldalon, több tapasztalatra (pl: 5 év) még magasabb fizetéseket adnak. Pár hete még olyat is láttam ahol 6 milliós fizetés volt feltüntetve havi bérnek, de nyilván az már igencsak szakértői szint, viszont 2 milliós fizetés teljesen átlagos (én is annyit keresek pedig csak 3 éve végeztem az egyetemen)

2023. nov. 5. 01:01
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!