1500-as netto órabéren vizisí pályán gépeket kezelni, karbantartani, mellette takarítani, pucolni, olajozni, műszakit írni, odafigyelni a vendégekre, szemetet kivinni, csikkeket összeszedni, zuhanyzót WC-t takarítani?
Rossz munka, kevés fizetésért, de feltételezem semmilyen végzettség vagy képesítés nem kell hozzá. Konkrétan bárki által elvégezhető. Tehát nem szabad meglepődni, hogy alacsony a bér.
Az sem furcsa, hogy 4-5 fajta dolgot kell csinálnod. Nem azért fizetnek, hogy csak a képeket kezeld, hanem hogy X órában ott legyél és csinálj mindent amit mondanak.
A csikkek összeszedegetését, algapucolást, meg persze a pálya alap karbantartását ilyeneket kihagytam. Persze biztos megéri, 1500 ft ott van a büfé de kaját nem akarnak adni, nem túl bőkezűek, ahogy az első írta modern rabszolgatartás az egész. Amerikába kimész egy ilyen waterparkba de szerintem dániában németországban is 10 euro / óra szerintem alap. Mellette kapsz kaja kupont, családi belépő, minden, és sok esetben csak rágózva odaállsz egy gép mellé és ilyen amerikai filmekben megszokott félhülye laza stílussal küldöd egymás után a vendégeket.
Itt meg legyél akcióhős, vizimentő, kacsaszarpucoló, karbantartó, gépkezelő is egyben. Nem értem. De ez van.
Nekem annyi a bajom a takarítással és lássuk be van benne realitás, hogy ha mondjuk egy zuhanyzó wc takarítás, vagy kuka kezelés vagy pont egy kacsaszaros munkánál belenyúlsz valamibe és kapsz egy jó kis fertőzést akár egy hajszálvágásra a kezeden vagy alapból többe kerül egy kenőcs kb mint amennyit kifizetnek. Szóval ilyen koszos melókat alapból nem végzek el nem azért mert büdös lenne a munka hanem azért, mert ha megbetegszem tőle, akkor én járok rosszul. Ez alap. Ha van olyan hülye aki bevállalja ezeket akkor hajrá. Márpedig bevállalják mert itt ücsörög mindenki a házakban, éhes, és csak pénzért adnak nekik kaját. Az egyik réteg kimegy bűnözni a másik réteg meg bevállalja az ilyeneket.
A harmadik réteg meg jól megszedi magát az ilyenekből (aki adja az ilyen munkát) mellette szidja a rendszert és egzotikus helyeken nyaral, új autót vezet, újépítésű házban él, minden földi jót megenged magának.....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!