Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Tudnátok nekem irni pár sort...

NorberT99 kérdése:

Tudnátok nekem irni pár sort a Diesel motor karbantartásáról?

Figyelt kérdés
Nem kellenek litániák csak a vizsgadolgozatomba kell 2-3 mondat

2017. máj. 30. 13:02
 1/5 crudy ***** válasza:

Azota se kerestel ra googleon mi??

Na jo a kitartasod dijazom. Kicsit pontosisd a kerdest es azokra valaazolok.

2017. máj. 30. 13:04
 2/5 A kérdező kommentje:
De rákerestem,találtam is viszont vizsgán nem akarok felmondani két A 4-es oldalt,ezért irtam hogy egy pár mondatban akarom összefoglalni a lényeget
2017. máj. 30. 13:09
 3/5 crudy ***** válasza:

Ez esetben kicsit be kene hatarolni h milyen motorrol beszelunk, kozos nyomocsoves, adagolos, szivo/turbos, reszecskeszuros. Mekkora takaritasrol beszelunk? Motorgeneral vagy csak egy atmosas? Ez benzineseknel mind mas.

Ezek nelkul egy ket mondatra azt mondanam h surun hasznalnam palyan jo uzemanyagot kapna, neha adalekot. A dizelek nagy gondja a kormolodas es a beeges. Az elobbiek ezekre megoldast nyujtanak vagy lassitjak az alkatreszek csereberiodusat. Persze ez most csak szemelyautora vonatkozik de ha dizel akkor lehet agregat, hajo, repulo, mozdony stb.

2017. máj. 30. 13:16
 4/5 A kérdező kommentje:
mindegy hogy szivó/turbó csak egy általános karbantartásról van szó diesel motornál
2017. máj. 30. 13:18
 5/5 anonim ***** válasza:

Ellenőrizzük az olajszintet.

Ha alacsony, akkor utántöltjük.

Ellenőrizzük a hűtőfolyadékot.

Ez így jó?

Ja várj, ez így még benzinesre is igaz.

Akkor csapd hozzá:

Ellenőrizzük, hogy van-e benne gázolaj.

2017. máj. 30. 14:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!