Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Milyen számokat tettetek fel...

Milyen számokat tettetek fel a jövőheti lottóra?

Figyelt kérdés

Mi alapján választod ki a számokat?

Random?

2023. okt. 22. 18:14
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
24 12 63 56 19 es 24 12 63 56 49
2023. okt. 22. 20:20
 12/16 anonim ***** válasza:
...." de csak azok válaszoljanak, akik az adott héten meg is ütik a főnyereményt. Minden pechvogel kíméljen. "
2023. okt. 23. 14:50
 13/16 anonim ***** válasza:

én készítettem Excel ben egy elemzést, és saját stratégia alapján teszem meg a számokat.

Én speciel EZZEL nem nyerek, mások másképpen nem nyernek.

Arra jó, hogy a VBA programnyelvet tanuljam vele. Tök jó kimutatásokat tudok készíteni és saját elméletemet ötvözni a kihúzandó számokról.

Minden egyéb szerencse kérdése, ahhoz meg elég havi egyetlen szelvény is.

Ha mázlista alkat vagy nyersz egy szelvénnyel is, ha egy született vesztes, akkor mások jól keresnek rajtad.

2023. okt. 23. 17:46
 14/16 anonim ***** válasza:

"Arra jó, hogy a VBA programnyelvet tanuljam vele. Tök jó kimutatásokat tudok készíteni és saját elméletemet ötvözni a kihúzandó számokról."

Ha Kenóra is meg tudod csinálni, gondolom igen, akkor kéne rá felhúznod egy weblapot és szolgáltatásként eladni!

Van hasonló szolgáltatás, de a fazon évek óta nem fejleszti, hiába rágom a fülét ezzel.

2023. okt. 24. 11:01
 15/16 anonim ***** válasza:

Pontosan mit várnál el egy ilyen szolgáltatástól ? Paraméterezve le tudod írni ?

Ha nem, akkor csak parasztvakítás lenne, és tudatos megtévesztés. Azt az illúziót nem érdemes áruba bocsátani, hogy sok ember elhiszi, hogy kockázatvállalás nélkül érdemben növelheti a nyerési esélyeit.

2023. okt. 24. 12:42
 16/16 anonim ***** válasza:

Kenó statisztikákra lenne szükségem. Semmi parasztvakításra, csak tényekre.

Van ilyen oldal, mint említettem (nyerotippek pont hu), de a fazon vagy 10 év óta nem fejleszti. Sajnos.

Egyet mondok, a kenót naponta húzzák, a fenti oldalon évenként kell lekérdezni, ha a kedvenc 10 számomat meg szeretném nézni, hogy mikor nyertem (volna) vele utoljára. 25 éve van kenó, belátható, hogy 25 évet egyenként lekérdezni baromira macerás és idegőrlő, főleg, ha nem csak egy tippsorral akarod megcsinálni, hanem mondjuk tízzel.

Peraméterezni sem lehet az oldalon, hogy milyen kenó találatokat adjon ki.

Ha én például csak a 8/10, a 9/10 és a 10/10 találatokra vagyok kíváncsi, akkor nincs szükségem a többi 1-7/10 találatok megjelenítésére.

2023. okt. 24. 13:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!