Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Volt már ilyen mással is?...

Volt már ilyen mással is? Hogyan tettétek túl magatokat rajta?

Figyelt kérdés
Az utóbbi 1,5 hónap alatt elbuktam 150.000 Ft-ot tippmixen, előtte nagyokat nyertem, de most egy nagyon rossz széria következett be, nincs bennem hiányérzet a pénz miatt, mivel olyan sokat nyertem előtte tavasszal és az EB-n hogy kijelenthetem mindent megvettem magamnak amit csak akartam, a következő lépés Jogsi (bár ez talán kijött volna), Autó, Ház lenne ami olyan hogy hiányzik az életemből, tényleg nincs olyan dolog amire szükségem lenne és nincs rá pénz. Tehát amiket akartam, akarok azokra több pénz szükséges így hát próbálkoztam vele bízva hogy ismét nyerek. Nem is volt probléma a bukás de elvolt téve 30 ezer forintom tartalékba, ha valami baj történik és ma ehhez hozzányultam 20-errel tettem, nem szabadott volna, most sincs szükségem arra a pénzre, olyan értelemben hogy holnap bekell fizetni a számlát pl. de akkor mégis miért nem tudom túltenni magam rajta? Van bennem egy ilyen érzés hogy visszakkell nyernem pedig hülyeség, el kéne engedni ezt az egészet. Jól esne valami jó tanács.

2016. aug. 10. 23:22
 1/4 anonim ***** válasza:
Pszichologus. A fuggoseg komoly dolog, ne itt kerj tanacsokat, hanem szakembertol. Mielott felhaborodsz, DE IGEN, TE FUGGO VAGY.
2016. aug. 10. 23:58
 2/4 A kérdező kommentje:
Voltam már nála, ott is hagytam sok pénzt, azt mondta hogy irány a pszichiáter és gyógyszeres kezelés, én meg erre azt mondom hogy kapják be, inkább élek ilyen életet, mint hogy gyógyszertől FÜGGve éljek, akarat kérdése, volt hogy fél évig nem játszottam, vagy ha van olyan programom, mivel egyetemre járok még, és nyár van, előtte nagyon sokat nyertem emiatt nyári munkát sem kerestem, így egyfajta unaloműzési cselekvés is lett nekem, egy napi rutin. Csak most ez az utolsó az amire azt mondom hogy nem kellett volna és sajnálom.
2016. aug. 11. 00:04
 3/4 anonim ***** válasza:

"Hogyan tettétek túl magatokat rajta?"

Nincs ilyen problémám, mert nem tipp mixezek. Mi lenne a ha simán abbahagynád? Oddsokat profi valszámos matekosok találják ki, hosszútávon csak is veszíthetsz.

2016. aug. 11. 12:38
 4/4 anonim ***** válasza:

Egyetemista vagy. Aha.

Sokat nyertél... Tudtál magadnak csokit venni?

Profi tippmixes 30 000 ft tartalékkal. Aha.

2016. aug. 11. 23:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!