Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Ti hogy tettetek/tesztek...

Ti hogy tettetek/tesztek szert zsebpénzre önerőből?

Figyelt kérdés

Mostanában elég nagy szükségem lenne némi zsebpénzre, gondolok itt pár ezer forintra.

Tavaly nyáron voltam melózni egy építkezésen mint diákmunkás és nem kevés fizetést kaptam (!!!), de mára abból a pénzből már semmi nincs. Főleg az iskola, ruházkodás, egyéb apróságok és egy-két koncert miatt.

Jövő nyáron is megyek ha minden jól alapul, de addig még nagyon hosszú idő van és nekem pénzt kell valahonnan szereznem !

A kérdés az lenne,hogy ti mit csináltok/csináltatok mikor pénzre van/volt szükségetek ?

Nem, anyucihoz, apucihoz nem fordulhatok hogy: "Aggyá má pénzt he mer xy-ra kő..." és ha fordulhatnék SE fordulnék... Nem vagyok egy olyan 'gyerek' :)

Esetleg valami alkalmi meló amit elvállalhatok iskola mellé. Vagy valami tevékenység ami egy kis pénzt hozhat...

Előre is köszönöm a válaszokat ! :)

16/F

2014. jan. 7. 21:51
 1/3 gelazso ***** válasza:

épíkezésen segédmunkát vállalok

és spórolni is jó

2014. jan. 7. 21:58
 2/3 anonim ***** válasza:
Én 16 évesen már petárdát árultam és légpuskákat adtam vettem simson alkatrészek cserélgettem. (most 33 vagyok)
2014. jan. 7. 22:18
 3/3 anonim ***** válasza:
10 eves koromban kezdtem DragonBall-os kepek arusitasaval, azota mindig porog valami Business:) Az en idomben 16 evesen az ures dvd-ken lehetett keresni meg a gagyi weboldalakkal:)
2014. jan. 8. 06:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!