Ti hogy tettetek/tesztek szert zsebpénzre önerőből?
Mostanában elég nagy szükségem lenne némi zsebpénzre, gondolok itt pár ezer forintra.
Tavaly nyáron voltam melózni egy építkezésen mint diákmunkás és nem kevés fizetést kaptam (!!!), de mára abból a pénzből már semmi nincs. Főleg az iskola, ruházkodás, egyéb apróságok és egy-két koncert miatt.
Jövő nyáron is megyek ha minden jól alapul, de addig még nagyon hosszú idő van és nekem pénzt kell valahonnan szereznem !
A kérdés az lenne,hogy ti mit csináltok/csináltatok mikor pénzre van/volt szükségetek ?
Nem, anyucihoz, apucihoz nem fordulhatok hogy: "Aggyá má pénzt he mer xy-ra kő..." és ha fordulhatnék SE fordulnék... Nem vagyok egy olyan 'gyerek' :)
Esetleg valami alkalmi meló amit elvállalhatok iskola mellé. Vagy valami tevékenység ami egy kis pénzt hozhat...
Előre is köszönöm a válaszokat ! :)
16/F
épíkezésen segédmunkát vállalok
és spórolni is jó
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!