Dolgozom egy boltban. Beadtam a felmondásom. Nem akarnak hamarabb elengedni. Táppénz alatt dolgozhatok az új munkahelyemen?
Figyelt kérdés
2023. okt. 19. 11:27
1/11 anonim válasza:
Alapesetben nem. Viszont a táppénzt ugye jogviszonyonként kell vizsgálni, így előfordulhat, hogy az egyik helyen tp, de a másik helyen tudsz dolgozni. Iskolapélda ugye a síoktató, aki eltörte a lábát. Síoktatóként nem tud dolgozni, ott tp, viszont ettől még mondjuk skypeon adhat nyelvi órákat.
Ha te bolti eladóként táppénzen vagy, és a következő helyen is bolti eladó vagy, akkor az úgy nem fér össze.
2/11 anonim válasza:
1, még csak az sem biztos, mert ha az új helyen megoldják, hogy beültetik törött lábbal a pénztárba, míg a másiknál árut kell pakolnia, akár bele is férhet.
3/11 anonim válasza:
Azért írtam bolti eladót és nem pénztárost :) Amúgy a törött láb a síoktatóra vonatkozott.
4/11 anonim válasza:
3, van egy rossz hírem, eladó lesz a feorja annak is, aki átmenteileg csak a pénztárban ül :)
5/11 anonim válasza:
Ideális esetben a pénztáros 5117, az eladó meg 5113.
6/11 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszokat. A másik munkahely pénztáros lenne ott nem kell emelgetni, kezd ki lenni a hátam a boltos pakolások miatt. Esetleg fizetetlen szabit lehet kérni? Vagy mindenféleképpen le kell dolgozni az adott napokat? Van ismerősöm aki azonnal kezdene a boltban a helyemen. Ilyenkor nem lehet hamarabb ott hagyni őket? A főnökség nem reagál hétfő óta semmire.
2023. okt. 19. 12:36
7/11 anonim válasza:
A főnököddel tudod megbeszélni a lehetőségeket.
8/11 anonim válasza:
Ha annyira fontos, akkor egyszerűen nem mész be a régi munkahelyedre dolgozni.
9/11 anonim válasza:
Ahogy a 8-as mondja.
Max azonnali hatállyal kirúgnak egy fegyelmivel.
10/11 anonim válasza:
Hat ezt jol elrontottad, ket szek koze estel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!