Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Foxpostnál a vásárló is el...

Foxpostnál a vásárló is el tudja intézni a rendelést?

Figyelt kérdés

Sziasztok.

Marketplacen el szeretnék adni valamit. Jött rá egy üzenet, hogy a foxpost oldalán elrendezte, hogy utánvétes fizetés, mennyi a szállitási költség, leírta a nevet, címet.

Nézelődtem ez miatt, de én nem találok olyan részt a foxpost oldalán, ahol én tudom a csomagot intézni. Remélem, érthetően írtam le. Én sem nagyon értem 😊

Az megint más, amikor jön egy üzenet, hogy a futár házhoz jön hozzám a pénzzel, meg a csomagért. Mert olyan nincs, az átverés.

De ez? 😳

2023. okt. 11. 22:29
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
79%
Csalásnak tűnik. Írd meg neki, hogy utalja el a pénzt, és utána fel is adod a cuccot, egyből el fog tűnni.
2023. okt. 11. 22:39
 2/13 A kérdező kommentje:

Ez van kiirva a linkre, amit küldött:

A VEVŐ ÁLTALI FIZETÉS VISSZAIGAZOLÁSA

Ott van a név, cím, a cucc ára,és hogy PÉNZ ÁTVÉTELE.

A csajszi ezt írta:

Én már mindent kifizettem. Nekem nagyon komplikált lenne visszaszereznem a pénzt. Légyszíves, lépjel be és fogadd el a pénzösszeget amit küldtem.

2023. okt. 11. 23:06
 3/13 anonim ***** válasza:
100%
Barmit felraksz Marketplacere jon ra ilyen uzenet, legtobbszor tort magyarsaggal es termeszetesen mind kamu.
2023. okt. 11. 23:14
 4/13 anonim ***** válasza:
100%
Persze, csak a kártyaadatok kellenek hozzá, hogy jól leszedjék róla a pénzedet :)
2023. okt. 11. 23:15
 5/13 anonim ***** válasza:
100%
Átverés, ne foglalkozz vele.
2023. okt. 11. 23:41
 6/13 anonim ***** válasza:
100%
nyílván csalás
2023. okt. 11. 23:48
 7/13 anonim ***** válasza:
2023. okt. 12. 07:20
 8/13 A kérdező kommentje:

Az volt a fura, hogy rendesen a foxpost oldalát nyitotta meg.

De igen, csaló volt. Irtam neki, azóta tiltott is 😃

Megadta a lakcímét is, Szeged, Eszter u. 38, 6726.

Csak hogy hátha valaki találkozik ezzel a címmel a marketplacen, azért közöltem...

2023. okt. 12. 15:38
 9/13 anonim válasza:
Fhu,emberek! Sajnos én a foxpost vevő áldozata lettem,sose adtam el marketplacen még semmit,így nem gondoltam azt,hogy átverés lenne. A következménye meglett illetve tanultam az esetből. Természetesen a csaló belépett a bankfiókomba,ami ennél is nagyobb baj,hogy valahogyan valakitől 1.300.000ft-ot csaltak ki a számlámra és az érintett személy meg szeretné vissza a pénzt. A feljelentést már megtettem. Legyetek nagyon óvatosak!
2023. dec. 19. 18:44
 10/13 anonim válasza:
Sziasztok! Rám is írt az illető! Teljesen ugyanaz a szöveg, mint a 2/9-nek és ugyanaz a cím, mint a 8/9-nek!
jan. 25. 21:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!