Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Ha eladtam egy rossz Ipadet...

Ha eladtam egy rossz Ipadet es tisztaban volt vele a vasarlo hisz direkt ugy adtam el kovetelheti vissza a penzt tolem?

Figyelt kérdés

Volt egy rossz Ipadem amiben a kijelzo teljesen meghalt. Alkatreszkent arultam mivel az akkumlatorja,hatso kameraja meg ilyenek azert meg hasznalhatok voltak benne csak 1 kijelzo kellett volna hozza.

70km-ert utaztam fel a vasarlohoz ahol belekotott abba hogy o ipad 12-nek nezte (pedig irtam hogy ipad 11 pro) es alapbol 70 ezer helyett 60 ezret adott. Na mind1 eladtam neki ha mar felmentem. Erre 3 hetre ra most hiv engem hogy sz.r az Ipad es adjam vissza neki a penzt. Nalam semmi baja nem volt az fix hiszen csak a kijelzo ment tonkre benne. Direkt alkatreszkent adtam el neki. Es igy 3 hetre ra hiv ezzel hat nemtudom eleg gyanus nekem. Szerintetek?

#eladás #pénz #iPad #Pénzvisszakövetelés
2022. okt. 22. 14:01
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
Hadd a fenebe. semmit se tud csinalni
2022. okt. 22. 14:38
 2/9 A kérdező kommentje:
Beszeltem vele telefonon mondtam neki hogy nekem 10 ezrembe kerul az ha felmegyek. Le vonom akkor a multkori felutat is es 30 ezret adok neki. Nyilvan nem tetszett neki mondtam hogy akkor jojjon le ha annyira akar erte. Nyilvan az se tetszett neki szoval mondtam neki hogy lehet probalkozni akkor ahogy akar nem vallaltam penzvisszafizetesi garanciat tudta mit vesz meg.
2022. okt. 22. 14:45
 3/9 anonim ***** válasza:
100%
Hogyha vásárlás előtt tájékoztattad, akkor korrekt voltál. Ezért érdemes adásvételit írni, hogy kiszűrd az ilyen csalókat. Valószínűleg le akar húzni további pénzzel.
2022. okt. 22. 15:45
 4/9 anonim ***** válasza:
100%
Gondolom vett full téglát is, rárakta a kijelzőt, lett egy kb használható ipadje, már csak szeretné drágán a nyakadba varrni a szemetét.
2022. okt. 22. 16:27
 5/9 anonim ***** válasza:
18%
Az összes ékezetes betűt is odaadtad neki ott fent?
2022. okt. 22. 16:29
 6/9 A kérdező kommentje:
Telefonrol vagyok nem hasznalok ekezeteket aki intelligens anelkul is siman eltudja olvsasni. Irtunk adasvetelit es annak ellenere is koveteli vissza a penzt.
2022. okt. 22. 19:41
 7/9 anonim ***** válasza:
100%
Tiltsd le a picsába!
2022. okt. 22. 20:18
 8/9 anonim ***** válasza:
92%
Mibol gondolod, hogy csak a kijelzo ment tonkre?
2022. okt. 22. 20:33
 9/9 A kérdező kommentje:
Ugy hogy idiota havaverom jatek miatt belevert a kijelzojebe es elment a kep rola. Erzekelni erzekelt attol fuggetlenul. Neki nem kellett igy oda adtam nekem en pedig eladtam alkatreszkent.
2022. okt. 23. 03:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!