Bankkártya elfogadást biztosító céget tudtok ajánlani?
Sziasztok!
Évente 3 hónapra volna szükségem terminálra ideiglenesen nyitva tartó boltba.
Erre az időszakra lenne szükségem olyan cégre, akik nem akarják a gatyát is legombolni rólam.
Telefonos alkalmazással nem szeretnék bíbelődni, mivel amikor éppen kell, akkor gyorsan több fizetés is van egymás után, ráadásul nálam leginkább kérik is a nyugtát, tehát nyomtatós terminálra van szükségem. Tehát mindenképpen terminált biztosítani tudó céget keresek, amelyik magyar bankszámlára is képes utalni a pénzt.
Ha esetleg van valakinek tapasztalata e téren, akkor azt előre is köszönöm.
Igen!
Eddig pont őket használtam. Most kaptam tőlük mailt, hogy bevezetnek egy éves alapdíjat, 59 ezer jó magyar forintot :(!
Jártam már olyan kisboltban (virágbolt) ahol azonnali átutalással oldották meg. Van kiragasztva egy qr kód, ami a számlaszámot tartalmazza, meg nyilván mellette betűvel.
Telefonos banki appon utalok, a csajnak azonnal csipog, emailben küldi a számlát utólag, ha kéri az ember.
Nálad ilyesmi nem működne?
#3-as!
Mint írtam évente 3 hónapig működő vállalkozásról van szó, ami ha évi 59 ezer, akkor az bizony a három aktív hónapra vetítve 20-20 ezer!
#4-es!
Ez megintcsak macera. Főleg úgy, hogy sok külföldi vásárlóm van. És persze ha utalás, akkor annak költségét a vevő állja, amit nem szeretnek.
A vállalkozás is egy évre levetíthető, akkor is, ha csak 3 hónapon át termel bevételt. Az éves bevételt leosztod 12-vel és kiderül, hogy mennyi a havi bevétel belőle. Arra lehet kalkulálni. Véleményem szerint, ha a 3 hónapra is sok ez a költség, akkor egyszerűen nem keletkezik akkora bevételed, ami indokolná akár a kártyás fizetést is.
Egyébként lehet nézni ezt is, de itt is meg kell venni a kártyaolvasót egyszer, aztán 2% a tranzakciós díj. Tartalékba tuti kell több eszköz, és biztos lesz karbantartási költség is, örökké ezek se működnek.
Szóval ingyen nincs semmi se, ezt el kell fogadni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!