Van egy számlám, aminek a bankkártyáját letiltottam. Igényeltem újat amit a bankfiókba tudok átvenni, oda került. A kártya mellé igényeltem Groupama Biztosítót, ez ki is jött postán. Mi lehet ez, amit lent írok?
Figyelt kérdés
Viszont mamáméknak kijött postán egy értesítő, postai átvételről. Nem az én címemre, hanem övékére és saját nevemen.
Ez most mi? Mi lehet a postán?
2023. aug. 17. 22:23
1/7 anonim válasza:
Várj, elszaladok a jósnőmhöz és rakerdezek...
3/7 A kérdező kommentje:
Hát de maga a Groupama levél az én címemre érkezett tök normálisan. Akkor miért ment egy postai értesítő mamámék címére?
2023. aug. 17. 23:15
4/7 anonim válasza:
A Groupama egy biztosító és nem van. Az OTP fiókokban lehet Grouoamás szerződést kötni, de ez két külön cég.
6/7 anonim válasza:
idézés bíróságra,
gyorshajtás,
stb.
7/7 anonim válasza:
"A kártya mellé igényeltem Groupama Biztosítót" ????
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!