Ebben a „csodálatos” helyzetben ingatlant szeretnénk vásárolni. Több banktól is kértünk hitel elbírálatot. Pl.: OTP 30 évre havi 230 ezres törlesztőt kínálat 32 Millió forintért 80M kellene visszafizetni. Ötleteket kérnék mi tévők legyünk?
Hiába van 12M önerő (LTPX2 is van!) Ez egy 40M ingatlan árának éppen fedezi a 30% önerőt.
CSOK és társai köszönöm NEM!
Bármi féle ötletet szívesen meghallgatok, úgy gondolom egy 50m2+500m2 telek egyáltalán nem nagy igény BP-agglomerációban.
Én viszont megdicsérem a kérdezőt, szerintem igenis nagy dolog,hogy 30 éves kora elött megtudott spórolni 12 milliót.
Igazából nekem csak azért lett huszonévesen lakásom,mert a szüleim nekem adták,azt a lakást amit apu örökölt a szülei után
( nagyszüleim után).
A másik,hogy autóm is csak azért lett tavaly ,mert édesapám vásárolt egy új autót és nekem adta a régi opel j astrat (2014)
A legtöbb pénzem ami összesen meg volt spórolva, az 3,5 millió forint volt,mikor megkaptam a lakást azonnal költöttem is rá a felújításra.
Szóval én őszintén mondom kalapot emelek a kérdező elött.
#41: De b#zdmeg, mit nem értesz azon, hogy ez nem erről szól? :D :D :D
Kalapemelésből nem lehet lakást venni.
Nem vagyok 30 éves
27 vagyok .
3 éve 2020 márciusában kaptam meg a lakást, akkor 24 voltam.
Akkor volt 3,5 millióm utána elkezdtem a lakás felújítást ami 6 hónapig tartott.
Tavaly mikor 26 voltam,akkor az opelt kaptam.
De őszintén mégis miből lett volna 24 évesen lakásra pénzem,ha nem örökségből?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!