Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Kijártam az iskolát, de még...

Kijártam az iskolát, de még nem töltöttem be a 18. életévemet, nem igényelhetek álláskeresési járadékot, vagy bármi más támogatást addig ugye?

Figyelt kérdés
Mivel 17 vagyok szinte sehova nem vesznek még fel, és sajnos a semmiből nem lesz pénz. :(

#álláskeresési járadék #Támogatás igénylés
2023. aug. 27. 18:28
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:

"Szar fos az egész rendszer."

Nekem nem kell megmagyarázni, hogy sz@r a rendszer. Azt is tudom, hogy mennyi a családi pótlék összege. Ha nem halna bele a kormány ebbe az alacsony összegbe, akkor már régen megemelte volna azt. Lassan 20 éve "ugyanannyi". Nem fog adni és kész. Nem érdeke.

Ha a kölkök nem tanulnak, nincs családi pótlék sem. Szerinte menjenek dolgozni, vagy tartsa el őket a családjuk.

A másik: A munkáltatók. Nem értem, hogy mi gond van azzal, ha egy 17 éves gyereket foglalkoztatnak. Azon kívül, hogy 18 éves koráig van 1-2 korlátozó intézkedés velük kapcsolatban, még nem dől össze a világ.

Tudod mi a gond? Hogy lassan már csak gyárak lesznek, semmi más, ahol a külföldi multik beteges kényszerűségből zsigereli ki a dolgozóikat. No oda valóban nem kellenek a kiskorúak, hiszen a korlátozásokból fakadóan nem tudja zsigerelni őket. Megvárja, míg "felnőnek".

Mi soha nem utasítottunk el senkit csak azért, mert kiskorú volt.

2023. aug. 30. 03:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!