Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Hogyan tudnék gyorsan 20-30...

Hogyan tudnék gyorsan 20-30 ezret összhozni?

Figyelt kérdés
Hosszas munkanélküliség után végre találtam munkát. A Woltnál vagyok vagyis leszek futár. Viszont van egy nagyobb bökkenő…a benzinpénzt 2 hetente fizetik és annyi pénzem nincs hogy 2 héten keresztül tudjak furikázni. Voltam illetve hívtam az összes bankot de senki sem ad 20-30 ezer forintos kölcsönt, több százezrest meg nem vagyok hajlandó felvenni illetve nem is adnának mert ugye nem dolgoztam 3 hónapig. Valakinek van valami ötlete? Ismerősök kilőve, mindenki kb ugyan azt mondta hogy neki sincs. Eltudnék adni egy szekrénysort de az meg sok idő, régebben már feltettem de semmi.
2023. aug. 24. 21:38
1 2 3 4
 21/39 anonim ***** válasza:
100%
Kérj kölcsön biciklit. Pár hónapra bizos odaadja rokon ismerős amig rendbe jössz anyagilag.
2023. aug. 25. 09:53
 22/39 A kérdező kommentje:
Olyan ismerőst tudok akinek elektromos rollere van. Azzal jár munkába.
2023. aug. 25. 10:31
 23/39 anonim ***** válasza:
100%

HA ennyire lepukkant településen élsz a világ végén, akkor hol leszel te WOLT futár? Nem rosszindulatból kérdem, csak ha felétek annyira nincs pénze az embereknek, hogy 210 ezer forint az átlagos jövedelem, akkor ki fog kaját rendelni drágán? Mert lássuk be, a rendelgetés nem túl olcsó.

A kérdésedre válaszolva: nincs egyetlen ismerősöd, családtagod, akitől kölcsön tudnál kérni? Ha plazmát nem tudsz adni, félretett pénzed nincs, a folyószámládnak nincs hitelkerete, a szomszédság nem fog fizetni neked sövény- vagy fűnyírásért, akkor passz.

2023. aug. 25. 11:01
 24/39 anonim ***** válasza:
Hány éves vagy?
2023. aug. 25. 11:32
 25/39 anonim ***** válasza:
100%

23# Nekem is ez jutott eszembe, ilyen életszinvonalú településeken nincs Wolt.

Amúgy sem nagy biznisz ez a woltozás. Mellékállás jövedelem napi 10 órában. Nevetséges.

2023. aug. 25. 11:51
 26/39 A kérdező kommentje:
25 vagyok. Már elnézést, hol olvastátok hogy én helyben dolgozom? Salgótarjánban indul be a Wolt. Nyilván ha itt lenne nem most kezdeném el hanem rég dolgoznék.
2023. aug. 25. 12:13
 27/39 A kérdező kommentje:
Ha csak úgy viszek címeket nem éri meg. Foglalt órákban igen is jól lehet keresni. Ott fix óravérben vagy és heti 60-100 ezer forint megvan. Attól függ hogy hány órát foglalsz.
2023. aug. 25. 12:15
 28/39 anonim ***** válasza:
55%
Mondd, kérdező, biztos, hogy a megoldást keresed, nem pedig a kifogásokat?
2023. aug. 25. 13:06
 29/39 anonim ***** válasza:
26# Azt mondod a szomszéd vasat gyűjt...képzelem milyen frekventált egy hely lehet a Wolt még a szomszédos Salgótarjánban is. Ott se az a réteg van aki annyit rendelgetne.
2023. aug. 25. 13:11
 30/39 A kérdező kommentje:
Ha elindul a Wolt, akkor csak megvizsgálták hogy megéri-e indítani nekik tarjánban.
2023. aug. 25. 13:40
1 2 3 4

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!