Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Hogyan tudnék gyorsan 20-30...

Hogyan tudnék gyorsan 20-30 ezret összhozni?

Figyelt kérdés
Hosszas munkanélküliség után végre találtam munkát. A Woltnál vagyok vagyis leszek futár. Viszont van egy nagyobb bökkenő…a benzinpénzt 2 hetente fizetik és annyi pénzem nincs hogy 2 héten keresztül tudjak furikázni. Voltam illetve hívtam az összes bankot de senki sem ad 20-30 ezer forintos kölcsönt, több százezrest meg nem vagyok hajlandó felvenni illetve nem is adnának mert ugye nem dolgoztam 3 hónapig. Valakinek van valami ötlete? Ismerősök kilőve, mindenki kb ugyan azt mondta hogy neki sincs. Eltudnék adni egy szekrénysort de az meg sok idő, régebben már feltettem de semmi.
2023. aug. 24. 21:38
1 2 3 4
 1/39 anonim ***** válasza:
100%
Addig járj biciklivel, az ingyen van.
2023. aug. 24. 21:53
 2/39 A kérdező kommentje:
Azt se adnak sajnos ingyen. Esetleg neked van egy fölösleges biciklid?
2023. aug. 24. 21:54
 3/39 anonim ***** válasza:
100%

Kerti vagy egyéb fizikai munka addig?

Ha nagyobb városban laksz, akkor posztold ki facebookra valamelyik gazdagabb város csoportjába. Járj körbe a szomszédoknál meséld el mi a helyzet és mond, hogy szóljanak ha hétvégén kell füvetnyírni vagy bármiben segítség.

2023. aug. 24. 21:58
 4/39 A kérdező kommentje:
Kisebb városban élek. A közelben sajnos nem nagyon van erre lehetőség. Maximum Budapesten de az meg 120km. Ahol lakom kb mindenki megpróbál ott spórolni ahol tud. Átlag kereset 200.000ft és egy albérlet 80-120 között mozog.
2023. aug. 24. 22:01
 5/39 anonim ***** válasza:
100%
Menj el plazmát adni, változó hol mennyit fizetnek, nekem Veszprém van a legközelebb itt pl 5 ezret adnak most alkalmasításkor és 25 ezret ha ez valakinek az első plazmaadása, után 2-4. alkalom még 20-20 ezer. Utána már kevesebbet fizet úgyhogy én is 2-szer voltam és még kétszer megyek. Kb egy órás program, heti max kétszer lehet menni és utána egyből fizetnek is, előtte is adnak csokit, üdítőt, ezt-azt.
2023. aug. 24. 22:06
 6/39 A kérdező kommentje:
Többen is mondták. Viszont ahogy számolgattam, nem jövök ki nagyobb haszonnal. Budapesten van plazmaadás. Első alkalomkor nem adhatok, csak megvizsgálnak. Nekem összesen 240km ami durván 13.000ft, alapjáraton nincs annyim benzinre, igaz visszajönne kb 5 ezer. Majd utána ismét 13.000 plusz a 8000ft ami minusz az már 21.000ft és ott vagyok hogy 4 ezret “kerestem” kb fél hónap alatt.
2023. aug. 24. 22:12
 7/39 anonim ***** válasza:
100%
Eddig miből éltél? Hogy nincs ennyi megtakarításod? Minden segély elment kajára forint-fillérre? Vagy hogy kell elképzelni ezt az egész helyzetet ahol egyszer csak valaki, aki eddig elvegetált valahogy, amint munkát kap már mozdulni sem tud mert kereken nulla a nettó vagyona?
2023. aug. 24. 22:19
 8/39 A kérdező kommentje:
Nem vettem fel segélyt mert nem úgy terveztem hogy 3 hónapig nem dolgozom. Volt megtakarításom de nem milliók, sőt nem is 500-600 ezrek. De nyilván az gyorsan elment és az elmúlt 3 hétven úgy oldom meg a kis maradékból hogy mindenhová gyalog megyek illetve a Lildben veszek 1000ft-ért juhtúrós csirkemellet illetve 350ft-ért tost kenyeret és azzal elvagyok 2-3 napig. Szóval kajára nem költök sokat. Így húzom ki.
2023. aug. 24. 22:25
 9/39 anonim ***** válasza:
100%
Munkanélküli segélyre ha jogosult vagy érdemes pedig megigényelni, nyilván az ember nem úgy tervezi hogy hónapokig keres aztán munkát dehát ez benne van a pakliban. Egy hét alatt elbírálják az biztos, de nem tudom azt így utólag is kifizetik-e, amíg ténylegesen nem állsz munkába addig jár.
2023. aug. 24. 22:34
 10/39 anonim ***** válasza:
100%

Egyszeri önkormányzati segély?

Munkanélküli segély?

Nem tudom ezek mennyi idő alatt fizetnek. Esetleg a számláddal nem tudsz negatívba menni?

Koldulás? Máltai szeretet szolgálat?

Amúgy Budapestnél közelebb nincs hozzád nagyváros? Mert már kétszer írtad Budapestet, de Debrecen? Pécs? A Balaton? Nincs valamelyik közelebb?

2023. aug. 24. 22:38
1 2 3 4

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!