Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Hogyan tudnék gyorsan 20-30...

Hogyan tudnék gyorsan 20-30 ezret összhozni?

Figyelt kérdés
Hosszas munkanélküliség után végre találtam munkát. A Woltnál vagyok vagyis leszek futár. Viszont van egy nagyobb bökkenő…a benzinpénzt 2 hetente fizetik és annyi pénzem nincs hogy 2 héten keresztül tudjak furikázni. Voltam illetve hívtam az összes bankot de senki sem ad 20-30 ezer forintos kölcsönt, több százezrest meg nem vagyok hajlandó felvenni illetve nem is adnának mert ugye nem dolgoztam 3 hónapig. Valakinek van valami ötlete? Ismerősök kilőve, mindenki kb ugyan azt mondta hogy neki sincs. Eltudnék adni egy szekrénysort de az meg sok idő, régebben már feltettem de semmi.
2023. aug. 24. 21:38
1 2 3 4
 11/39 anonim ***** válasza:
100%
Ne kocsival menj plazmát adni hanem busszal vagy vonattal. Mindjárt nem 13e lesz csak 5.
2023. aug. 24. 22:38
 12/39 A kérdező kommentje:
Ha jól tudom az is legalább egy hónap mire megkapom de lehet több. Így meg nem hiszem hogy jó szemmel néznék hogy elkezdem aztán egy vagy több mint egy hónapig nem viszek címeket. Még úgy is hogy elméletben nincs főnököm.
2023. aug. 24. 22:40
 13/39 A kérdező kommentje:
Keleti régióban élek, sajnos kb minden nagyon messze van.
2023. aug. 24. 22:42
 14/39 anonim ***** válasza:
100%

Eger, Miskolc is? Lillafüred? Nyíregyháza?

Esetleg bemehetnél valami olyan helyre, ahol vannak turisták és árulhatnál valamit vagy összekoldulhatnád pár nap alatt.

2023. aug. 24. 22:46
 15/39 A kérdező kommentje:
Salgótarján ami a legközelebb van de az is 100km-er. Nem, azért nem fogok aprót koldulni emberektől. Akkor inkább éhen, szomjan halok meg minthogy én kimenjek valahová koldulni aprót.
2023. aug. 24. 22:50
 16/39 anonim ***** válasza:
67%
Munka szóba sem jöhet, mi?
2023. aug. 25. 06:39
 17/39 anonim ***** válasza:
100%

Én is csak azt tudom mondani hogy kertes házaknál próbálkozz hogy lenyírod a füvet, sövényt.

Ha van kerted és terem valami, kiteszed a ház elé eladni. Vagy szedsz gyümölcsöt terem itt ott valami vadon is. Vagy időseknél felajánlod hogy leszeded nekik kis pénzért, van aki ingyen is megengedi csak nem folyjon le neki.

Eladsz otthonról kis dolgokat ami könnyen elmegy.

Van olyan segély hogy aktiv koruak ellátása ez akkor jár, ha már semmi sem jár, vagyis nem vagy jogosult ÁJ-ra, ez 20 ezer kb.

2023. aug. 25. 06:57
 18/39 anonim ***** válasza:
100%

Még annyi hogy kocsival nem tudom mennyire éri meg ez a Wolt, max robogó vagy bicikli.

Menj addig biciklivel, hozzá lehet szokni. Ráadásul annyit vállalsz amennyit akarsz nem kell egész nap tekerni.

2023. aug. 25. 06:59
 19/39 A kérdező kommentje:
Mennék biciklivel de azt sem adnak ingyen, ahogy robogót sem. Ahogy írtam egy szekrényt tudnék eladni de az már régóta kint van hogy eladó.
2023. aug. 25. 09:08
 20/39 A kérdező kommentje:
Szomszédok nagyjából azzal foglalkoznak hogy lopnak vasakat és leadják a meh telepre. Nem hiszem hogy valaki is adna pénzt bármiért is. Átlag kereset nem éri el a 210.000ft-ft és így nem adnak csak úgy ki pénzt a kezükből…
2023. aug. 25. 09:11
1 2 3 4

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!