Szendrei Ádám pénzügyi gurunak az a stratégiája, hogy mindig visszatartja az információkat, hogy még egy terméket eladhasson?
Ugye van könyve, előadása, tudástár klubbja, személyes mentorációja.
Persze elismerem, egy okos eszes fazon, de nekem úgy tűnik hogy csak egy nagyon jó marketinges és ebből építette fel a saját kis birodalmát.
Nagyon sok ingyenes tartalmát fogyasztottam, és jó dolgokat mond, de úgy érzem az az üzleti modell, hogy mindig visszatartja az információt.
Először vedd meg az előadását, aztán csatlakozz a havi előfizetéses klubbjához, aztán mikor rájösz hogy még mindig nem tiszta, mi a nagy sikerrecept, akkor kifizetheted neki a több mint fél millió Ft-os személyes mentoráció díját. ami után megint kérdésed hogy fogsz-e ilyen értékű hasznos tudást kapni.
Valakinek esetleg van személyes tapasztalta vele?
Engem érdekel ez a dolog.Viszont nem az általános duma,meg az ilyen buksisimogatósdi,meg hajrá szöveg.
Igen bizonyára az is kell,de én konkrét kézzelfogható tanácsra vagy példákra vagyok kiváncsi.
Mint fogj 30 ezer forintot és vedd meg ezt vagy azt a papírt,kötvényt és várj vele x ideig,majd add el.Ezen nyertél x pénzt.Majd ezt a 30 at meg nyereséget most ebbe tedd.Itt tudod megnézni hogy milyen lehetőségek vannak.Emitt meghogy mit érdemes tudnod a vállalatról,vagy x termékről,annak világpiaci mozgásairól.
Szval nem tudom mennyire ment át a dolog.Én nem vállveregetést meg végtelen számú kurzus akarok venni meg meghallgatni,hanem konkrét példákon bemutatva hogy xy 1 millió forintjából hogy lett xy idő alatt egymillió 500 ezer..
Szerintem ez egy összetett dolog. Egyrészt ingyen vagy szinte ingyen nagyon jó és könnyen hasznosítható összefoglalót ad olyanoknak akik kb semmit se konyítanak a témához, hogy legalább ne inflálódjon el a pénzük. Ha ezt googliból kene kikeresni abba a legtöbben belebuknának. És így komoly százezreket, milliókat lehet leakasztani idő és megtakarítás függvényében. Ami a kisembernek nem mindegy.
Másrészt árul olyan drágább tanácsokat, amikbe beleásni magát és megfogadni a legtöbb embernek sem ideje, sem türelme, ezért valszeg meg se éri a legtöbbjüknek ilyenekre befizetni, mert egyszerűen idő sincs munka, család, teendők mellett hogy az ember szabadidejében, ha egyáltalán marad, még absztrakt pénzügyekbe beleássa magát, kísérletezgessen, stb. A fél millás mentorálás meg azoknak való, akik ezt meg sem érzik és nagyon max néhány hónap alatt visszajön az ára.
Aki a semmiből befizet a fél millás mentorálásra miközben semmije se marad befektetni, az tévúton jár.
Sztem arra jó az ilyesmi hogy alapszinten az ember eltájékozódjon és ha x idő alatt beválik nagyon megtetszik neki akkor elmélyítse esetleg a tudását. De tök kezdőként és nulla közeli megtakarítással tök fölösleges haladó csomagot venni. Szóval ésszel kell ezt is használni és nem belelkesedni.
Igen ez a strategiaja, az egyik videojaban el is mondja a tolcser (funnel) elmeletet. Ad nehany ingyenes anyagot es beletesz par csalit, amire rakapsz. Felcsillan a szemed azon, amit mond, de ez az info mar csak a nehany ezer Forintos tanfolyamban fog kiderulni. A nehany ezresben ujabb utalasokat tesz es ezzel ravezet a tobb tizezres programjaira.
Igy folyamatosan huz be a csobe a folyamatos vasarlasaiddal. Nagyreszt inkabb lozungokat puffogtat, tobb es minosegi informacio elerheto pl. az elemzeskozpont oldalon.
"Igen bizonyára az is kell,de én konkrét kézzelfogható tanácsra vagy példákra vagyok kiváncsi."
Pl. a kbcequitas-nál vannak rendszeres elemzések, tippek. De sok más értékpapírszolgáltatónál is. Időben visszamenve megnézheted, hogy ezek mennyire váltak be. Akár bróker szerint külön értékelve.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!